Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dark Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Dark Dizisi Karakterisin?

Dark, izleyen izlemeyen herkesin kafasını allak bullak eden bir Netflix dizisi. Her ne kadar her karakterine ayrı ayrı gıcık olmuş olsak da bir yanımız onlara çok bağlandı. Siz de hangi Dark karakteri olduğunuzu merak ediyorsanız, testi çözmeye başlayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Arkadaşların arasında nasıl biri olarak tanınırsın?

4. Ailen için ne kadar fedakarlık yapabilirsin?

4. Ailen için ne kadar fedakarlık yapabilirsin?

5. Peki nasıl bir aşıksın?

5. Peki nasıl bir aşıksın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geçmişe gitme şansın olsa bir şeyleri değiştirmek ister miydin?

7. Kendince geçerli sebeplerin olsa bir insanın canını yakabilir miydin?

8. Mutsuz bir evliliğin olsaydı ne yapardın?

9. Son olarak, elinde zamana hükmedebilecek bir teknoloji olsaydı onunla ne yapardın?

9. Son olarak, elinde zamana hükmedebilecek bir teknoloji olsaydı onunla ne yapardın?

Mikkel Nielsen

Mikkel Nielsen

Sen tam bir Mikkel'sin. Etrafında dönen olaylardaki en masum kişi sensin. Suçsuz olmana rağmen hep en kötü şeyler senin başına geliyor. Yine de nasıl oluyor anlamadığın bir şekilde şans yüzüne gülebiliyor. Eh, bir yerde kaderin önüne geçilmiyor.

Noah

Noah

Sen biraz Noah'a benziyorsun. Yani dışarıdan insanlar seni ne kadar karanlık ve kötü niyetli gibi görüyor olsa da, aslında senin niyetin tamamen saf ve masumane. Etrafında gelişen büyük olayların farkındasın ve onları çok başarılı bir şekilde kontrol edebiliyorsun.

Claudia Tiedemann

Claudia Tiedemann

Sende Claudia'daki gibi çok büyük bir liderlik vasfı var. Zeki ve çalışkan olduğun için tırnaklarınla kazıyarak geldiğin noktadan çok daha ileriye gidebilecek potansiyele sahipsin. Ancak bu yolda sevdiklerini de ihmal etmemen lazım tabii.

Jonas Kahnwald

Jonas Kahnwald

Sen tam bir Jonas'sın. Merak, zeka, iyi niyet, aşk... Hepsini içinde barındırıyorsun. Olaylar senin etrafında şekillenirken sen bunun farkında değilsin ama elbet varacaksın ve içindeki o lidere, o gün geldiğinde dur diyemeyeceksin.

Hannah Kahnwald

Hannah Kahnwald

Sen biraz Hannah'ya benziyorsun. Aşkın için her şeyi yapmaya hazırsın ve de çok sadıksın. Aşkın gözünü öyle kör etmiş ki, senin için etrafında çırpınan insanları bile göremiyorsun. Ancak bizden sana tavsiye, aşkın kör ettiği gözlerin açıldığında pişman olmamak için biraz da aklının sesini dinle.

Helge Doppler

Helge Doppler

Sen Helge gibi biraz kötülüğe meyilli ve safsın aslında. İyi niyetinin kullanılmasına izin vermen de aslında pek saflığından değil, sen olayların farkındasın. Yalnızca dünya düzeni seni bu hale getirmiş.

Ulrich Nielsen

Ulrich Nielsen

Sen biraz Ulrich'e benziyorsun. Aslında içinde büyük bir aile sevgisi yatıyor ama kötülüğe de meyillisin. Yani her insan gibi şeytanı da meleği de bünyende barındırıyorsun. Yeri gelirse sevdiklerin için ölür ve öldürürsün. Ama bizden sana tavsiye, sinirlerine hakim ol ve mantıklı düşünmek için kendini zorla!

Katharina Nielsen

Katharina Nielsen
www.indiewire.com

Sen biraz Katharina Nielsen'a benziyorsun. Çünkü hem aşkına sadıksın, onun için her şeyine göze alabilirsin hem de çocukların için canını bile verirsin. Kısacası kendinden başka herkesi düşünüyorsun.

H. G. Tannhaus

H. G. Tannhaus

Sen Tannhaus gibisin! Yani aslında hem olayların dışındasın hem de tam olarak merkezindesin. O kadar zeki, bilgili ve usta birisin ki insanlar sana hayranlık duyuyor ve sensiz hiçbir şey yapamıyor.

Charlotte Doppler

Charlotte Doppler

Senin gibi kadın dünyaya az gelir çünkü sen tam bir Charlotte'sun. Zeki ve sorumluluklarının bilincindesin. Tüm parçaları birleştirebilecek o analitik zeka tümüyle sende var. Ancak tek zayıf noktan ailen!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
292
95
73
51
35
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
evanslilium

HANNAH MI....... ne orusbuluğumu gördün onedio

Herhangi Biri

Aşka inancım kalmadı diyorum,aşkın gözünü kör etmiş diyor.Içtin mi Onedio?

Ezgiliçe

Katharinadan da hiç hoşlanmam he..

Beril Kıran

ben de hiç sevmediğim halde katharina çıktım ya