Görüş Bildir
Haberler
Güvendiğiniz Dağlara Karlar Yağmış Olabilir... Aldatmayı Bir Meslek Haline Getirmiş 7 İnsan Türünü Açıklıyoruz!

Güvendiğiniz Dağlara Karlar Yağmış Olabilir... Aldatmayı Bir Meslek Haline Getirmiş 7 İnsan Türünü Açıklıyoruz!

Melis
10.01.2019 - 11:06

Aldatılmak hiçbirimizin başına gelmesini istemediğimiz bir olaydır. Size ait olmayan bir saç teli, bitmek bilmeyen telefon konuşmaları, haftada bir gidilen seyahatler ve daha birçoğu... Sizin partneriniz de bu tiplerden biri olabilir mi? Cevabı ve daha fazlası için TheSun kaynaklı içeriğimize göz atabilirsiniz. 

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mikro-aldatan

Mikro-aldatma, partnerinizin sosyal medya üzerinden karşı cinsle yaptığı mesajlaşmalar ve konuşmalar üzerine gelişiyor. Genellikle fiziksel bir yakınlaşma olmasa da bu durum ilişkinizde ters giden bir şeyler olduğunun işareti. Partnerinize yeterince ilgi göstermemeniz ise en büyük sebeplerden biri. Eğer partnerinizin sizi bu yolla aldattığından şüpheleniyorsanız; telefonunu karıştırmak yerine direkt olarak kendisine sorun.

2. Avcı modeli

Bu tip insanlarla uzun süreli bir ilişki kurmak neredeyse imkansız. Bu model genellikle yakınlaşmalardan korkar ve tam bir şıpsevdidir. Daldan dala atlamayı çok sevdikleri gibi özgüven problemleride bir hayli fazladır.

3. Ajitasyon-sever

Bu tip insanlar partnerleri ile çoğunlukla ihtiyacı olan şeyleri konuşmaz ve duygu sömrüsü yapmayı sever. Hedefledikleri kişiye 'sevgilim beni anlamıyor' diye yanaşır ve karşısındaki insanın vidanıyla oynar. Bu şekilde mutsuz olduklarını düşündükleri ilişkilerinden kaçabileceklerini ve kaçamaklarının onları daha mutlu hissettirdiğini düşünürler.

4. BDSM Meraklısı

BDSM(boyun eğme, disiplin, hakimiyet, teslimiyet, sadizm ve mazoşizm) seven insanların günlük hayatlarını genellikle daha sakin ve sıradan yaşıyorlar. Fakat iş yatak odasına geldiğinde, seks onlar için sıradan bir şey olmaktan çıkıyor. İsteklerini kabul etmeyen partnerlerine karşı ise depresif ve alıngan bir tavır göstermeye başlıyorlar. Genellikle striptiz kulüpleri ve partilerde takılıyorlar ve partnerlerini de oralarda aldatıyorlar.

5. Fırsat Düşkünü

Fırsat düşkünü olanlar genellikle duygusal olarak düzensizler ve yeni deneyimlere fevri bir şekilde atlarlar. Avcı ya da Ajitasyon modelleri gibi manüplasyon yapmazlar ya da bir stratejileri yoktur; sadece dürtüleriyle hareket ederler. 'Bunu sevdim o yüzden yapacağım'düşüncesi akıllarından hiç çıkmaz ve öylece yaparlar. Çoğunlukla düzenli bir ilişki içerisinde ve sağlıklı bir seks hayatı olan bu bireylerin aldatma sebebi bencil olmalarıdır. Kesinlikle olgun değillerdir ve yaptıklarından pişman olmazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İntikamcı

Eğer çiftlerden biri diğerine kızgınsa bu yönteme baş vuruyor. Çözümlenememiş bir konu varsa veya partneri onu daha önce aldattıysa intikam almanın kendilerini rahatlatacağını düşünüyorlar. Bu yüzden sosyal medyada ilişkilerinin kötü durumda olduğunu duyurabilirler ya da Tinder indirebilirler.

7. Profesyonel Aldatıcı

Genellikle çok seyahat ederler ve her gittikleri yerde birileri ile birlikte olurlar. Bu insanların, birden çok uzun süreli ilişkisi vardır ve bunu bir aldatma olarak görmezler bile. İlişkilerini birbirlerinden uzak yerlerde seçtikleri için de çoğunlukla yakalanmazlar. Bu kişilerin bağlanma problemi vardır ve tek bir ilişkiyle mutlu olmazlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
5
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza Lothbrok

bi de sırtlanlar var onlar da avını ağaca çıkarıp yiyiyor gizli kapaklı profesyonel şekilde