Görüş Bildir
Haberler
TV
Game Of Thrones Karakterlerinin 5 Sezon İçinde Yaşadığı Değişimler

Game Of Thrones Karakterlerinin 5 Sezon İçinde Yaşadığı Değişimler

Natasha Romanoff
11.07.2015 - 16:12 Son Güncelleme: 12.07.2015 - 13:08

2011'de Yayına Girdiği Andan İtibaren Büyük Kitlesi Olan Game Of Thrones'in Hala Hayatta Kalan Karakterlerinin 5 Sezon içinde Değişimlerini Gözden Geçirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jon Snow

Jon Snow

Gözümüz yaşlı herkesin gözbebeği Jon Snow'u listeye başa koydum. Kıvırcık saçlarından sen sorumlusun Jon Snow. Kahyalıktan kumandanlığa geçen Jon Snow 5 sezon içinde çok iyi bir iş çıkardı bence. Kızıl Kadın'ın oraya geri dönmesi boşuna değildi Jon Snow'un durumu daha belli sayılmaz.

Daenerys Targaryen

Daenerys Targaryen

Khaleesi' de herkesin gözünde cok iyi işler yapan bi karakter ama benim düşüncem ejderhaları olmasa bu kadar iyi olmayabilirdi. Bazen burnunun dikine gitsede kraliçemiz çok yaşa.

Cersei Lannister

Cersei Lannister

Ah Cersei ah. Her sezon daha da cadılaşan Cersei 5.sezonda cezasını buldu. Bu kadın her dizide olan izleyenlerin nefret ettiği bi iyi hareketi olmayan karakterlerden biri. Malum sahnede bi gram acıma duygusu gelmedi. Bu sezon da Lannister'ların çöküşüydü.

Stannis Baratheon

Stannis Baratheon

Kızına yaptığı vicdansızlıktan sonra hala ölmesine üzülen varmıdır acaba. 4 sezondur kızına iyi yaklaşıp 5.sezonda Kızıl Kadın'ın dolduruşuna gelip yapıcağını yaptı.

Jaime Lannister

Jaime Lannister

İlk sezonda nefretimi kazanan bi karakter daha ama sonra olanlar ve degişen karakteri sayesinde sevilmiştir. Saçı başı gitmis , eli gitmiştir. Ama birşey vardır. İnsanlığı öğrenmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arya Stark

Arya Stark

Bu kız Stark'ların dönüşünü yapıcak. Çünkü inanıyorum Stark'ların dönüşü farklı olucak. Arya'da çok degişim gösteren bi karakter. Burnunun dikine gitmesi doğru yolu bulmasına neden oldu. Favorim bu kız.

Tyrion Lannister

Tyrion Lannister

Boyundan büyük işler yapıyosun be Tyrion ama 4.sezona kadar  sürekli aşağılanan Tyrion 5.sezonda doğru yolu buldu. 5 Sezondur o sahneleri iple çekiyordum. 6. Sezonda Meeren'i yönetmeni merakla bekliyoruz.

Sansa Stark

Sansa Stark

Buna yazıcak bişey yok ki. Nedense suratını görünce bile sinirleniyorum. Kral'la evlenmeyi düşledin ama psikopat'ın eline düştün be Sansa. Kaderinde psikopatlar var. Ölmesi gereken Sansa varken başka Stark'lara kıydılar.

Jorah Mormont

Jorah Mormont

Hep o aşkın seni bitirdi Jorah Mormont. Khaleesi'yı tekrar görmek gözüne girmek Tyrion ile uğraşılır mı hiç. Hemde aldın başına belayı nasıl engelliyeceksin taş'a dönüşmeyi. Aşık olanı öldürüyolar bu dizide bari sen yapma.

Loras Tyrell

Loras Tyrell

Son bölümlerde Tyrell'lerin halini durumunu öğrenemedik ama zindanlarda çürüyebilirsiniz ne olacağı belli olmaz. Şovalyelikten geldiğin hallere bak Loras. Hiç yakıştımı sana.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Theon Greyjoy

Theon Greyjoy

Bazıları Theon'a yapılanların çok kötü olduğunu düşünüp acıyorlar belki ama yaptığın kötülükler say say bitmez. Hak ettin Theon. İlk sezonda ki Theon ile şimdi ki Theon arasında dünyalar kadar fark var, Artık adın Theon bile değil yahu.

Margaery Tyrell

Margaery Tyrell

Mesela bu kadında zengin koca avcısı tipi var. Ama dizide onu kral avcısı diye göstermişler fark yok aslında. Bu insanların gözüne girmek için coluk çocuğu kandıran bir kadın yılan bu. Cersei ile tek farkları var. Cersei kimsenin gözüne girmeye çalışmıyor ama bu beni sevsinler diye çalışıyor ama ikiside yılan. Margaery'nin de son durumu belli değil.

Ramsay Snow

Ramsay Snow

Her ne kadar Balton olsada benim gözümde Snow. Bu soyadı Jon Snow'dan daha çok hak ediyor. Joffrey ile psikopatlık için yarışır bu ikisi. Ama her diziye psikopatlar lazımdır. Bu adam sezon sezon psikopatık öğrendi.

Melisandre

Melisandre

Güzel kadınsın neden kötülük yapıyorsun ki. Mesela izleyiciler bu kadının giyinik olduğu bölümleri zor hatırlıyor insanların gözünde öyle hatırlandı.Umarım Jon Snow'a bi çare bulur Kızıl Kadın.

İyi çocuk aslında 5 sezondur hiç kilo vermemesiyle değişmiştir. Senin ne işin var gece nöbetinde. Ama bir ak gezen öldürmüştür. Cesaretlidir , Gilly için her şeyi yapar ama bu aşk onu öldürür diye düşünüyorum hadi hayırlısı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
28
11
11
3
2
2