Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S5'in Premium Modeli Mayıs'ta Tanıtılabilir!

Galaxy S5'in Premium Modeli Mayıs'ta Tanıtılabilir!

WeBeyn
28.02.2014 - 10:24 Son Güncelleme: 29.04.2022 - 17:46

Galaxy S5'in Premium Modeli Mayıs'ta Tanıtılabilir!

Samsung’un merakla beklenen ve Unpacked 2014 etkinliğinde lanse ettiği modeli Galaxy S5′in daha yüksek özelliklere sahip ‘Premium’ modeli Mayıs ayında resmi olarak tanıtılabilir. Detaylar haberimizde.

Güney Kore medyasında yer bulan haberlere göre Galaxy S5′in mevcut modelinin daha üst seviye özelliklere sahip ‘Premium’ versiyonu, Mayıs ayında tanıtılacak. Paylaşılan haberlere göre şirketin üst seviye modellerini ifade eden F Projesi’ni tanıtan Samsung, F Projesi’nin ilk örneği olarak Galaxy S5′in Premium versiyonunu tanıtacak.

İddialarıyla tanınan Eldar Murtazin ve bazı ünlü isimlerin de onayladığı Galaxy S5′in üst seviye modelinin adı Galaxy S5 Luxury ya da Galaxy S5 Prime olacak. Üst seviye bu modelde 2560 x 1440 piksel ekran çözünürlüğü, 64 bit Exynos işlemci, Snapdragon 805 işlemci, metal yapıya sahip kasa, 20 megapiksel çözünürlükte kamera ve daha yüksek batarya gibi özelliklerin yer alacağı belirtiliyor.

Diğer bir yandan HTC de yeni amiral gemi modelini Mayıs ayında tanıtacak. Samsung’un HTC’nin yeni modelini beklediği de söylenenler arasında. Paylaşılan bilgiler şimdilik resmi değil. Yeni gelişmeler olduğunda sizlerle paylaşacağız.

WeBeyn

Kaynak: http://www.webeyn.com/galaxy-s5in-ust...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın