Görüş Bildir
Haberler
Favori Emojine Göre Hoşlandığın Kişinin Senin Hakkındaki Düşüncelerini Söylüyoruz!

etiket Favori Emojine Göre Hoşlandığın Kişinin Senin Hakkındaki Düşüncelerini Söylüyoruz!

O da senden hoşlanıyor mu, yoksa sizin geleceğiniz pek parlak değil mi? Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Favori emojini seç bakalım!

O da senden hoşlanıyor!

Tebrikler, hoşlandığın kişi de senden hoşlanıyor! Bizce artık kalbini ona açma zamanın gelmiş, git ve bir an önce ondan hoşlandığını söyle! Hadi, hadi, ne duruyorsun!

Seni daha iyi tanımak istiyor!

Bizce ona kendini daha iyi anlatmalısın. Seni tanımak istiyor. Kapalı kutu olma ve kendini biraz aç, iç güzelliğini göster. Seni tanımasına izin ver. Her şey daha iyi olacak, bize güven!

Göz teması kur!

Ufak ve kaçamak bakışlara ihtiyacınız var bizce. Birbirinizin gözlerinde o özel anı hissetmeniz gerekiyor. Utangaç olmana gerek yok, gözlerini kaçırma sakın! Ufak bir kıvılcıma ihtiyacınız var!

Seni çok etkileyici buluyor!

O da senden etkileniyor, seni etkileyici buluyor. Ama bizce hemen kendini bırakma, onu biraz tanımaya çalış. Zamana bıraktığında her şey daha da güzel olacak. Mutlu günler kapıda!

Durumlar kötü!

Bizce kalbini hiç bu arkadaşa kaptırma! Çünkü sizin durumunuz pek parlak değil. Çok daha iyilerini bulabilirsin. Hatta bulmalısın! Daha iyilerini hak ediyorsun! Bırak ne hali varsa görsün!

O da sana vurulmuş!

Hoşlandığın kişi kesinlikle senden çok hoşlanıyor. Hem de baya bir hoşlanıyor desek yeridir. Ama gizli gizli. Kimseler bilmiyor henüz. Arkadaşlarına falan bile bahsetmiyor. Ancak çok yakında dayanamayıp açılacak!

Şu an seni düşünüyor!

Evet, tam da şu an aklındaki kişi sensin! Bizce hiç vakit kaybetmeden ona mesaj at şimdi. Hazır seni düşünüyorken mesaj atarsan enfes olur! Ne bekliyorsun be? Çabuk, çabuk!

Doğru kişi değil!

Onun için her şeyi yapmışsın. O bir adım geldiğinde sen on adım gitmişsin. Elinden gelenin fazlasını da yapmışsın. Onun doğru kişi olduğuna emin misin? Bizce biraz düşünsen iyi olur!

Uzun zamandır senden hoşlanıyor!

Bir şey diyelim mi? Bu kişi sen ondan hoşlanmaya başlamadan çok daha önce senden hoşlanmaya başlamış. Yani hiç kuşku duymana gerek yok. Baya uzun zamandır seni bekliyor. Sen de artık ondan hoşlandığına göre, her şey yolunda!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
855
343
213
186
133
96
80
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Doğa Sına

İSTEMEDİĞİN ÇIKINCA SAYFAYI YENİLEYİP ŞIK DEĞİŞTİRMEK <3

delirium

Durumlar kötü... yaktim bi sigara

Pasif Kullanıcı

Şu an seni düşünüyor! Şu an seni düşünüyor! Evet, tam da şu an aklındaki kişi sensin! Bizce hiç vakit kaybetmeden ona mesaj at şimdi. Hazır seni düşünüyorke... Devamını Gör