Görüş Bildir
Haberler
EZİLMENİN ZEVKİ

EZİLMENİN ZEVKİ

Killer BUTT
27.05.2019 - 12:22

Ezilmekten Zevk Alan İnsanlar.

Partnerleri ne kadar iriyse şişmansa, o kadar çok zevk alıyorlar. Tabii kendileri genelde zayıf mı zayıf, bir deri bir kemik oluyorlar. 50 kiloluk 55 kiloluk manken gibi güzel kızlar 200 kilonun üzerinde kadın ve erkeklere kendilerini ezdiriyorlar. Şişman kadınları karınlarının göğüslerinin üstüne oturtuyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Summer

Summer

Bunlardan birisi Summer. Kendisi ülkesinde polis memuru. 60 kilo bile yok. Mankenler gibi uzun ince. 240 kiloluk BBW Mistress Kim ismindeki bir kadının altına yatıp eziliyor. Hani Summer, üzerindeki kadının, altında ezilip ölse BBW Mistress Kim; polis katili olacak.

BBW Mistress Kim

BBW Mistress Kim

kadının altında adeta kayboluyor. Tabii kendisi ezilmekten hoşlanıyorken üstündeki şişman kadın da; onu ezmekten hoşlanıyor. Summer videosunda 'AH' derken; üstünde onu ezen 'OH' diyor.

Vücutla ezme

Vücutla ezme

BBW Mistress Kim ise zayıf kölelerini kah karnıyla kah poposuyla eziyor.

ABD, Brezilya ve Japonya'da bu 'şişman kadın ve erkekler tarafından ezilme fetişizminin' müdayimleri çok. Japon kadınları özellikle karınlarına oturulmasından çok hoşlanıyorlarmış. Bunun için özel klüplerde dev gibi kadın ve erkek sumocuların altına yatıp; kendilerini ezdiriyorlarmış.

Odette DELACROIX

Odette DELACROIX

40 Kiloluk küçükbeden manken Odette de; kendisini şişman kadınlara ezdirmekten zevk alıyor. Alttaki Odette... üstteki de Roxy Foxie isminde 200 kilolun üstünde Büyük Beden bir kadın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yine Odette

Yine Odette

Odette'yi bir tane kesmemiş; 2 şişman kadının altına birden yatmış. Üstündeki toplam ağırlık 400 kiloyu buluyor. Nasıl canlı kalıyor acaba?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın