Görüş Bildir
Haberler
Evlenecek, Evlenmeyecek Tüm Kadınlara Özel Test: Bu Gelinliklerden Hangisi Daha Pahalı?

etiket Evlenecek, Evlenmeyecek Tüm Kadınlara Özel Test: Bu Gelinliklerden Hangisi Daha Pahalı?

Yung Boş Ada
21.07.2016 - 14:37

Birbirinden güzel ve şık bu gelinliklerden hangisinin daha pahalı olduğunu sadece kaliteden anlayanlar bulabilir. Bakalım sen de onlardan biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelinliklerimiz bunlar!

Buldun!

Buldun!

Tebrikler! Gerçekten buldun! Bu birbirinden güzel gelinlikler arasından en pahalısını buldun! Fiyatını hemen söyleyelim: Bu inanılmaz şık Pierre Cardin gelinliğin fiyatı tam olarak 4.750,00 TL!

Bulamadın!

Bulamadın!

Üzgünüz ama bulamadın, ama çok yaklaştın. Çünkü bu gelinlik diğerleri arasında en pahalı olan ikinci gelinlik! Fiyatı ise şöyle: Bu Pierre Cardin gelinliğin fiyatı tam tamına 4.400,00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denesene!

Yapamadın!

Yapamadın!

Ah be, yapamadın! En pahalı gelinliğimiz maalesef bu değil. Ama fiyatını yine de söyleyelim: Bu Pierre Cardin gelinliğin fiyatı tam olarak 4.100,00 TL! En pahalısını bulmak için tekrar denemelisin!

Hayır!

Hayır!

Hayır ama hayır! En pahalı gelinliğimiz bu değil! Fiyatını merak ediyorsundur ama sen kesin, hemen söyleyelim: Bu Pierre Cardin gelinliğin fiyatı sadece 3.300,00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denesene!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Gerçekten üzgünüz, ama bulamadın. En pahalı gelinlik bu değildi! Fiyatı ise şöyle: Bu Pierre Cardin gelinliğin fiyatı tam olarak 3.250,00 TL! Ama en pahalı değil işte... Şimdi en pahalısı için tekrar denesene!

Maalesef!

Maalesef!

Biz de bulmuş olmanı çok isterdik ama maalesef bulamadın işte! Bu inanılmaz şık Pierre Cardin gelinlik 3.100,00 TL ile maalesef birinci sıraya yerleşemedi! O yüzden birinci sıradaki gelinliği bulmak için tekrar denemelisin!

Olmadı!

Olmadı!

Olmadı bee, bulamadın maalesef! Evet çok güzel bir gelinlik, ama işte en pahalı değil maalesef! Bu Pierre Cardin gelinliğin fiyatı sadece 3.100,00 TL! En pahalıyı bulmak için yeniden denemez misin?

Bulamadın, olmadı!

Bulamadın, olmadı!

Keşke bulmuş olsaydın değil mi? Ama bulamadın işte, olmadı! Ama yine de bu güzeller güzeli gelinliği seçtiğin için seni tebrik ederiz. Bu inanılmaz şık Pierre Cardin gelinliğin fiyatı sadece ve sadece 3.050,00 TL! En pahalıyı bulmak için yeniden denesene!

Hayır, hayır!

Hayır, hayır!

Ah bee, hayır ama! Bu değil işte, en pahalı gelinlik bu değil! Ama yine de tebrik edeceğiz, çünkü pahalılık sıralamasında sonuncu gelinliğimizi buldun! Fiyatı ise şöyle: Bu Pierre Cardin gelinliğin fiyatı sadece 2.550,00 TL! Hadi şimdi tekrar dene ve en pahalısını bul!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
571
227
150
111
88
57
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

4.750,00 TL! ay ben şok ona ev döşenir

Beyza Kenar

En Çirkini en pahalısı

Axenas

En beyaz olan en pahali. Guzel de degil ki ya