Görüş Bildir
Haberler
Evinizi Profesyonel Bir Bakım Merkezine Dönüştürecek Ürünler

etiket Evinizi Profesyonel Bir Bakım Merkezine Dönüştürecek Ürünler

Nurseda Gerek
23.06.2021 - 18:00

İhtiyacınız olan her an profesyonel bakıma ulaşabilmeniz için, evinizi profesyonel bir bakım merkezine dönüştürmeye ne dersiniz? Eskiden pek de mümkün olmayan bu durum artık çok kolay! İhtiyacınız olan her ürüne evinizde kolaylıkla ulaşabilmeniz için size yardımcı olacak ürünleri bir araya getirdik. 👇

'Bu içerikteki ürünler, Onedio editörleri tarafından seçilmiştir. Beğeneceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Foreo ile süper etkili yüz bakım etkisi! 😍

1. Foreo ile süper etkili yüz bakım etkisi! 😍

Güzellik salonlarında harcadığınız vakti, evde eğlenceli rutinler haline dönüştürmeye ne dersiniz? Sağlıklı ve temiz bir cilde sahip olmak istiyorsanız, bakım rutinlerinize profesyonel ürünler eklemeniz yeterli! Kullandığınız her ürünün etkisini, doğru ve etkili bir kullanımla alacağınızı unutmamalı ve seçeceğiniz ürünlerden emin olmanız gerekiyor. FOREO’nun UFO 2 cihazı, sunduğu tam spektrumlu LED ışık terapileri, kişiselleştirilebilir Termo (ısıtma) terapisi, Kriyo (soğutma) terapisi ve dakikada 8.000 titreşim veren T-sonic titreşimleri ile evinizde profesyonel bir bakım imkanı sunuyor! Üstelik UFO 2'yi FOREO’nun Kore formüllü, farklı cilt tipleri ve ihtiyaçlarına yönelik UFO Power Aktif maskeler ile birlikte kullanabilirsiniz. Aynı zamanda akıllı ısı kontrol özelliği sayesinde UFO 2 cihazınızı çoğu kağıt maske ile birlikte de kullanabileceğinizi unutmayın!  

Not: Isıtma ve soğutma farklı cilt bakım ürünlerini farklı şekillerde etkileyebileceğinden  en üst seviye güvenlik için, UFO 2 ile birlikte kullanacağınız tüm FOREO harici maskelerin ısıya verecekleri tepkiyi araştırmanız önemli. 

2. Derinlemesine temizlik için yağ bazlı temizleyici kullanın.

2. Derinlemesine temizlik için yağ bazlı temizleyici kullanın.

Hangi cilt tipine sahip olursanız olun, sağlıklı bir cilt için uygulamanız gereken ilk aşama temizlik! Etkili bir temizleme işlemi içinse, çift aşama ile derinlemesine bir temizleme işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyor. 'Nedir bu çift aşamalı temizlik?' diye soracak olursanız, cildiniz için gerekli temizlik işlemi olduğunun altını çizmek isteriz. Özellikle kirli hava, makyaj kalıntıları ve güneş koruyucu sonrası cildinizi olabildiğince iyi temizlemeniz gerekiyor. İyi bir temizleme işlemiyse öncelikle, yağ bazlı bir ürün kullanmaktan geçiyor. Her cilt tipine uygun Oleobox yüz temizleme yağı, yumuşak yapısı ve hafif kokusu ile kolay bir temizleme işlemi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır!

Evinizde kullanabileceğiniz benzer cilt bakım ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Sebum yağlarından arının.

3. Sebum yağlarından arının.

Cildinizi etkili yollarla temizlemek isterken bir diğer yandan da zarar verebilirsiniz. Cildinizi kurutacak ve gerecek ürünleri hayatınızdan çıkararak, etkili bir yağ bazlı temizleyici kullanmaya başlamanız halinde, sağlıklı ve rahatlatıcı bir temizleme deneyimine sahip olabilirsiniz. Heimish - All Clean Balm, cildinizi germeden temizler ve kirden derinlemesine arınmasına yardımcı olur. Koreliler tarafından tercih edilen Heimish - All Clean Balm, cildinizi artık sebum yağlarından arındırır. 

Özellikler:

  • Etkili bir temizleme işlemi sunar.

  • Cildi germez ve kurutmaz. 

  • Sebum dengenizi korur ve artıkları arındırır.

  • Yumuşak ve hafif dokusu ile cildinizi ağırlaştırmaz.

4. Çift aşamalı temizlik için su bazlı bir temizleyici olmasa olmaz!

4. Çift aşamalı temizlik için su bazlı bir temizleyici olmasa olmaz!

Profesyonel bir bakım rutini için öncelikli olarak cildinizi derinlemesine temizlemeniz gerektiğini bir önceki maddede belirttik! Derinlemesine temizlik için önce yağ bazlı ardından kullanacağınız su bazlı ürünle, cildinizi bir sonraki aşamaya hazırlamış olacak, kullanacağınız her üründen maksimin verim sağlayacaksınız. Seçtiğiniz su bazlı ürünün cildinizi çok germemesi ve yormaması adına pH değerini kontrol etmeyi unutmayın! Su bazlı temizleyici kategorisinde yer alan Dermoskin yüz yıkama köpüğü, rahat bir yıkama vadederken aynı zamanda da içeriğindeki bileşenler sayesinde besleyici özellikler taşıyor! Her cilt tipine uygun bu temizleyici, içeriğindeki argan yağı sayesinde cildinizin su kaybını önlüyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor!

5. Niacinamide serum ile gözeneklerinizle vedalaşma vakti!

5. Niacinamide serum ile gözeneklerinizle vedalaşma vakti!

Derinlemesine temizlediğiniz cildinizi en doğru şekilde onarmak için ihtiyacınıza yönelik serumlar tercih etmeniz gerektiğini unutmayın. Geniş gözenekler ve siyah noktalardan şikayetçiyseniz, niacinamide serum derdinizin devası olmaya aday! Gözenek sıkılaştırma, siyah nokta, aknelerin azalması ve sebum üretiminin düzenlemesi için, The Ordinary Niacinamide 10 + zinc 1 ürününü tercih edebilirsiniz. Kullanım sırası olarak, cildinizi derinlemesine temizledikten sonra ve yağ bazlı serumlardan önce kullanmanız gerektiğini unutmayın!

Özellikleri:

  • Cildin sebum oranını dengeler.

  • Gözenek ve siyah nokta görünümünü azaltır.

  • Kırışıklık ve ince çizgi gibi yaşlanma belirtilerini azaltır. 

  • Cildi korur, hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. C vitamini ile cildiniz yenileyin. 👊

6. C vitamini ile cildiniz yenileyin. 👊

Profesyonel bir bakım için cildinizi yenilemeniz oldukça önemli! Cilt yenileme içinse serumlar, en büyük yardımcınız! Derinlemesine temizlediğiniz cildinize uygulayacağınız serumlar, cildinizi onarmakla kalmayacak aynı zamanda da cildinizin yenilenmesine yardımcı olacak. Koyu lekeler, kırışıklıklar ve hasarlı bir cilt görünümüne sahipseniz, C vitamini ile cildinizi yenileyebilirsiniz. The Purest Solutions C Vitamini, antioksidan özelliği ile hücrelerinizin yenilenmesine ve cildinizin hasarlı görünümünün iyileşmesine yardımcı olur.

Özellikleri:

  • Kolajen üretimini arttırır. 

  • Melanin üretimini azaltarak koyu leke görünümünü en aza indirir. 

  • İnce çizgi ve kırışıklıkları azaltır.

  • Hasarlı cildinizi onarır ve temizler.

7. Hyaluronik serum ile kuru ve matlaşan bir cilt görünümünden kurtulun.

7. Hyaluronik serum ile kuru ve matlaşan bir cilt görünümünden kurtulun.

Kuruyan cildinizle vedalaşın! Evinizde sağlıklı ve kusursuz bir cilde sahip olmak istiyorsanız, serum kullanmaya acilen başlamanız gerekiyor. Temizleme işlemi sonrası daha da kuruyacak olan cildinizi yeterli oranda nemlendirmezseniz, kırışıklıklara zemin hazırlayabileceğinizi unutmayın! Bu nedenle özellikle kuru ciltlerinin seveceği, her cilt tipine uygun The Ordinary Hyaluronik Serum, cildinizin pul pul görünmesini engelleyecek ve cildinizi tüm gün nemli kalmasına yardımcı olacaktır. Evinizi profesyonel bir bakım merkezi haline getirmeniz için kullanacağınız ürünlere güvenmeli ve yeterli oranda kullanmaya özen göstermeniz gerektiğini de unutmayın! 

Özellikler:

  • Cildinizdeki kuru görünümü azaltır ve derinlemesine nemlendirir.

  • Kırışıklıkların oluşumunu azaltır. 

  • Cilt bariyerinizi güçlendirir.

  • Sağlıklı ve ışıldayan bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

8. Profesyonel bir bakım için cildinizi besleyici ürünlerle destekleyin.

8. Profesyonel bir bakım için cildinizi besleyici ürünlerle destekleyin.

Yaş aldıkça ortaya çıkacak olan problemleri önlemek ve azaltmak adına cildinizi besleyici yağlarla desteklemeniz oldukça önemli. Kurulaşmaya başlayan bir cildin en büyük probleminin kırışıklık olduğunu unutmayın! Bu aşamada hem oluşabilecek kırışıklıklarınızı önlemek hem de cildinizi beslemek için kullanacağınız ürünü iyi seçmenizde fayda var. Darphin 8 Flower Nectar, içeriğindeki 8 farklı bitki özü ile cildinizi besler ve canlandırır. Tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilen besleyici yağ, oluşabilecek kırışıklıklarınızın önüne geçmenize de yardımcı olur! 

Özellikler:

  • Daha genç ve aydınlık bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

  • Kuruluk problemini ortadan kaldırır ve cilde yumuşak bir his kazandırır.

  • Cilt bariyerini güçlendirir. 

  • İçeriğindeki bitki özeleri sayesinde rahatlamanıza yardımcı olur.

9. Cildinizi yatıştıracak tonikler ile ışıltınızı geri kazanın! ✨

9. Cildinizi yatıştıracak tonikler ile ışıltınızı geri kazanın! ✨
www.dermokozmetik.com

Sakin bir cilt hayal olmaktan çıkıyor! Büyüyen gözeneklerinizden ve solgun cildinizden yakınıyorsanız, tonikler imdadınıza yetişecek! Pürüzsüz bir cilt için yapmanız gereken temizlik işlemlerinin ardından, cildiniz için uygun ürünlere yönelmeniz gerektiğini birkaç madde önce belirttik. Özel formülü ile cildinizi yatıştıracak, Lancome Tonıque Confort tam size göre! Kuru ve hassas ciltler için özel hazırlanmış formülü ile Lancome Tonıque Confort, cildinizin kaybettiği ışıltıyı geri kazanmanıza yardımcı olacak.

Özellikler:

  • Cildi yatıştırır ve nemlendirir.

  • Makyaj kalıntılarının arınmasına yardımcı olur.

  • Tatlı badem yağı, akasya balı ve hyalüronik asit ile cildin rahatlamasına ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. 

  • Gözeneklerinizi sıkılaştırır ve cildinizi ferahlatır.

10. Cildinizi 100 saat nemli tutacak bir ürün! 😍

10. Cildinizi 100 saat nemli tutacak bir ürün! 😍

Sağlıklı bir cilt için nemlendirme aşaması oldukça önemli! Hal böyle olunca cildi hem içerden hem de dışardan nemlendirmek, cilt görünümü için yapılabilecek en büyük iyilikler arasında yer alıyor. Bu nedenle kullanacağınız nemlendiricinin, cildinizde nem saklayabilme özelliğine sahip olması oldukça önemli! Clinique Moisture Surge Nemlendirici Her cilt tipine uygun ve tam tamına 100 saat boyunca cildinize nemli bir bitiş vadediyor! İçeriğindeki aloe vera jeli ve hyaluronik asit ile zenginleştirilen yapısı, yağsız formülü ile cildinizin 10 kat altına nüfus ederek, uzun saatler nemli kalmasına yardımcı oluyor. 

Özellikleri:

  • %174 oranında nem sağlar ve 100 saate kadar uzun kalıcılık etkisi gösterir.

  • Cildinizin aydınlanmasına yardımcı olur.

  • Sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmanızı sağlar.

  • Yağsız formüle edildiği için hafif yapısı ile rahatsız etmez.

 Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Atlanmaması gereken bir aşama: gözaltı kremi

11. Atlanmaması gereken bir aşama: gözaltı kremi

Dış etkenler sonrası oluşabilecek problemlerden cildinizi en doğru şekilde korumak için uygulamanız gereken adımlar, bunlarla sınırlı değil! Genellikle genç kadınlar için atlanılan ve orta yaşlı kadınlar tarafından önemli bir aşama olan gözaltı, doğru bir bakımla zamana meydan okuyabilir! Evinizde oluşturacağınız bakım merkezinizde eksik etmemeniz gereken ürünler arasında yer alan gözaltı kremleri, yaş aldıkça oluşabilecek kırışıklıkları önlemenize yardımcı olacaktır. Dermalogica Multivitamin Power Firm, sıkılaştırıcı özelliğiyle göz çevrenizi nazikçe onarır ve çizgilerinizi azaltmaya yardımcı olur! 

Özellikler: 

  • Göz çevrenizde bariyer oluşturur ve oluşabilecek hasarlara karşı korur.

  • Cildi sıkılaştırır ve elastikiyetini arttırır. 

  • Nem kaybını engeller ve çizgi oluşumuna karşı korur.

  • Cildi güçlendirir ve yaşlanma karşıtı belirtileri azaltır.

12. Yorgun cildinizi canlandırmak için canlandırıcı etkili bir nemlendirici!

12. Yorgun cildinizi canlandırmak için canlandırıcı etkili bir nemlendirici!
www.origins.com.tr

Silikon içermeyen nemlendiriciler, sağlığınız için rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alıyor. Cildinizin nemli ve ışıl ışıl bir görünüme sahip olması için uzun süren etkisi ve hafif yapısı ile tercih edebileceğiniz Origins - Ginzing Energy Boosting Gel Moisturizer, 72 saat nem tutma özelliği ile dikkat çekiyor. Bitkisel içerikli, yağsız formülü ile cildinizin ihtiyacı olan her an kullanabilir ve sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz. 

Özellikler: 

  • Cildinizi 72 saat boyunca nemli tutar ve canlandırır.

  • Cildinize ışıltı kazandırır.

  • Yorgun görünmenizi engeller.

  • Matlaşan cildinizi onarır.

13. Evde pürüzsüz bir cilt görünümü için etkili peeling seçeneklerine göz atın.

13. Evde pürüzsüz bir cilt görünümü için etkili peeling seçeneklerine göz atın.
www.dermoailem.com

Pürüzsüz bir cilde sahip olmanın verdiği hazzı merak ediyorsanız, etkili peeling ürünlerine göz atmanızı öneriyoruz. Işıldayan kusursuz bir cildi, güzellik salonlarında elde edebileceğinizi düşünüyorsanız da yanıldığınızı söylemek isteriz. Hassas yapısı ile güçlü etkiler sunan Dr.Murad Aha-Bha Exfoliating Cleanser, içeriğindeki laktik asit, glikolik asit ve salisik asit sayesinde cildinizi yumuşamasını ve pürüzsüzleşmesini destekler. Tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen yapısı sayesinde nazik bir şekilde cildinizi yenilemenize yardımcı olur.

Özellikler:

  • Anti irritant etkisi ile ferahlatır.

  • Kurulaşmaya sebep olmaz ve cildi rahatlatır. 

  • Cilt kusurlarınızı en aza indirir.

  • Jojoba çekirdekleri sayesinde pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

14. Cildiniz asit kullanmaya alışkın ise kimyasal peelinglere şans verin!

14. Cildiniz asit kullanmaya alışkın ise kimyasal peelinglere şans verin!

Profesyonel bir cilt bakım için cildinizi profesyonel ürünlere alıştırmanız gerekiyor. Özellikle de günlük hayatınızda asit ürünler kullanıyor ve cildinizin alışkın olduğunu düşünüyorsanız, kimyasal peelinglerle cilt problemlerinizden kurtulabilirsiniz. Renk eşitsizliği, solgun görünüm ve ince çizgilerden muzdaripseniz, The Ordinary | AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution ürününe göz gezdirebilirsiniz. Asitlerin etkili içerikler olduğunu unutmamalı ve herhangi bir reaksiyon yaşayabilmeniz halinde öncelikle küçük bir bölgede test etmeniz gerektiğini unutmayın. 

Özellikler: 

  • Sürekli kullanımda ince çizgileri azaltır.

  • Lekeleri en aza indirir 

  • Aydınlık bir cilde kavuşmanızı sağlar. 

  • Cilt dokunuzu yeniler.

15. Lekelerle savaşın! 💪

15. Lekelerle savaşın! 💪

Profesyonel bir bakımı ayağınıza getiren leke karşıtı ürünler, düzenli kullanımda daha parlak ve kusursuz bir cilt görünümü kazanmanıza yardımcı oluyor. Özellikle tahriş olmuş ve önlenemeyen kızarıklıklar için kullanabileceğiniz leke kremleri, cildinizi yenilemekle kalmayıp aynı zamanda sağlıklı bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Institut Esthederm Whitening Day Cream, etkili leke karşıtı kremler arasında yer alarak, daha genç bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. 

Özellikler: 

  • Hücresel hasarları ve kızarıklıkları önler.

  • Kahverengi lekeleri azaltır, cilt tonunu eşitler.

  • Kırışıklıkları azaltır ve genç bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

  • Cildi yapılandırır ve korur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Evinizde aydınlık bir görünüme sahip olmak artık çok kolay. 🤩

16. Evinizde aydınlık bir görünüme sahip olmak artık çok kolay. 🤩

Cilt bakım ürünlerinin konuşulduğu bir alanda leke giderici ürünlerin birkaç madde ile sınırlı kalmasını istemeyiz. Özellikle son yıllarda moda olan makyajsız, sağlıklı bir cilde kavuşmak herkesin hakkı! Peki bu nasıl olacak? Uzun araştırmalar sonucu cilt bakımı işinin içinden çıkamıyorsanız, sıralamayı karıştırıyor olmanız çok olası! Önce temizlik ardından bakım yapmanız gerektiğini unutmamalı ve nemlendirme aşamasını atlamamalısınız. Aydınlık ve sağlıklı bir cilt tonu içinse, leke giderici ve aydınlatıcı bir ürün edinmeniz gerektiğini söylemeden geçemeyeceğiz. Caudalie Vinoperfect Day Perfecting Cream, tam da bu adımda devreye giriyor! Akışkan ve hafif yapısı ve içeriğindeki bileşenler sayesinde cildinizin ihtiyacı olan görünüme kazanmanıza yardımcı oluyor.

Özellikler: 

  • Leke görünümü ve cilt eşitsizliğini giderir.

  • Işıltı etkisi yaratır. 

  • Paraben ve renklendirici gibi içermez.

  • Cilt dokusunu düzenler ve iyileştirir.

17. Koyu lekelere karşı etkili bakım...

17. Koyu lekelere karşı etkili bakım...

Yazın oluşabilecek koyu lekeleri önlemek için güneş koruyucu kullanmanızın öneminden bahsettik. Peki, daha öncesinde oluşan koyu lekele için neler yapmalısınız? Koyu lekelere karşı etkili kremler arasında yer alan La Roche-Posay Pigmentclar Krem, içeriğindeki bileşenler ve UVA ve UVB filtreleri sayesinde yeni oluşabilecek lekelere karşı koruyucu bir bariyer görevi görüyor. Aynı zamanda cilt tonu üzerindeki eşitsizlikleri de gideren La Roche-Posay Pigmentclar Krem, kırışıklığa ve kuruluğa karşı da oldukça etkili! 

Özellikleri:

  • Yoğun nem dengesi sayesinde koyu halk görünümünüzü en aza indirir.

  • Kırışıklığa ve kuruluğa karşı gözaltınızı korur ve onarır.

  • İçeriğindeki C vitamini sayesinde cildinizin yenilenmesini sağlar.

  • Uzun süreli kullanımda gözle görülür bir yenilenme sağlar.

18. Gündüzleri cildinizi en iyi şekilde korumalı ve güneş koruyucu kullanmadan dışarı çıkmamalısınız.

18. Gündüzleri cildinizi en iyi şekilde korumalı ve güneş koruyucu kullanmadan dışarı çıkmamalısınız.

Güneşten yayılan zararlı ışınları cildinizden uzak tutmanız için güneş koruyucu kullanmadan dışarı çıkmamanız gerekiyor. Yaz/kış kullanılması gereken güneş koruyucu kremler, cildinizi zararlı UV ışınlarından korur ve oluşabilecek zararlı en aza indirir. Yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu kreminizi mutlaka bakım yaptıktan sonra cildinize uygulamalı ve her 3 saatte bir yenilemelisiniz. La Roche Posay Anthelios İnvisible Fluid, tüm cilt tiplerine uygun geliştirilen yapısı ile uzun süre kalıcı ve koruyucu özellikler sunuyor. Parfüm içermeyen yapısı sayesinde hassas ciltler için de rahatlıkla tercih edilebilecek ürünler arasında yer alıyor. 

Özellikler:

  • Yüz ve boyun bölgesi için yüksek koruma kalkanı oluşturur ve cildi güneş ışınlarından korur.

  • Göz çevresinde de kullanılabilir ve aynı zamanda lens kullanan kişiler tarafından tercih edilebilir.

  • Beyaz bir görünüm bırakmaz ve hafif bir yapıya sahiptir. 

  • UVA ve UVB ışınlarına karşı dayanıklı ve koruyucudur.

19. Güneş koruyucu ile cildinizi güne hazırlayın.

19. Güneş koruyucu ile cildinizi güne hazırlayın.

Evinizde muhteşem bir bakım gerçekleştirseniz dahi, cildinizi zararlı etkilere karşı koruyamadınız zaman olası problemlerin önüne ne yazık ki geçemezsiniz. Güneş koruyu kullanmadan tehlikeli saatlerde güneşe çıkmanız halindeyse, leke görünümünüzü arttırır ve zorlaştırırsınız. Yüksek korumalı güneş koruyu kremler arasında hangi ürünü tercih etmeniz gerektiği konusunda kafanız karışıksa, Vichy Capital Soleil Mattifying SPF +50 ürününe göz gezdirebilirsiniz. Vichy Capital Soleil Mattifying SPF +50, sizi sadece güneşten korumakla kalmıyor, aynı zamanda mat bir bitiş vadediyor.

Özellikler:

  • Fazla yağı emer, cildi matlaştırır.

  • Yüksek korumalı güneş koruyucudur.

  • Hassas ciltler için uygundur.

  • Cildi korur ve güçlendirir.

Benzer güneş kremlerine buradan ulaşabilirsiniz.

20. Gece kremleri ile cildinizi gece boyu besleyin.

20. Gece kremleri ile cildinizi gece boyu besleyin.

Orta yaşlı kadınların olmazsa olmazları arasında yer alan gece kremleri, etkisi söz konusu olunca kafa karıştırıcı olabiliyor. İşin içini hem nemlendirme hem de bakım girinceyse, hangi ürünü seçeceğiniz konusunda tereddüt ediyor olabilirsiniz. L'Oreal Paris Paris Revitalift Lazer X3 Yaşlanma Karşıtı Gece Kremi ise yaşlanma karşıtı etkileri tam 3 katı fazlasıyla sunuyor. Yapısındaki hyaluronik asit ile kazayağı görünümünü azaltıyor ve ince kırışıklıklarınızı yok ediyor. 

Özellikleri:

  • Belirgin çizgilerin onarılmasına yardımcı olur.

  • Cilt dokusunu yeniler ve düzenler.

  • Daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

  • Cildi nemlendirir ve elastikiyetini artırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Cilt bakım ürünlerinizi muhafaza edebileceğiniz mini kozmetik dolapları! 🤩

21. Cilt bakım ürünlerinizi muhafaza edebileceğiniz mini kozmetik dolapları! 🤩

Her cilt tipi kendi ihtiyaçları doğrultusunda bir bakıma gereksinim duyar. Bu nedenle kullanacağınız ürünü kendi cilt tipinize uygun seçmeli ve ihtiyacınıza yönelik kullanmalısınız. Aynı zamanda satın aldığınız ürünleri en iyi şekilde saklamalı ve bozulmasını önlemelisiniz. Evinizi profesyonel bir bakım merkezine dönüştürmek istiyorsanız, ürünlerinizi muhafaza edecek mini kozmetik dolaplarına göz gezdirebilirsiniz. Cilt bakım ürünlerinizi rahatlıkla saklayabileceğiniz mini kozmetik dolapları, ürünlerinizin raf ömrünü arttırırken aynı zamanda da daha fazla verim almanıza yardımcı olacaktır. 

Not: Cilt bakım ürünlerinizi saklayabileceğiniz mini kozmetik dolaplarınızda gua sha ve yeşim taşı gibi masaj aletlerinizi de saklayabilirsiniz. Masaj aletlerine buradan ulaşabilirsiniz. 

22. Tırnak sevenler koşun! Kalıcı oje ve protez tırnak seti ayağınıza geldi. 😂

22. Tırnak sevenler koşun! Kalıcı oje ve protez tırnak seti ayağınıza geldi. 😂

Son yılların dikkat çeken güzellik akımlarından biri de kalıcı oje ve protez tırnaklar! Renk renk, çeşit çeşit binlerce model adeta baştan çıkarıcı. Evinizde kendinize uygulayabileceğiniz kalıcı oje ve protez tırnak setleri, güzellik salonlarının verdiği pahalı uygulamaları sizlere sunuyor! Üstelik sahip olacağınız bu setler, uzun süre kullanımı profesyonel bir hizmetle sunuyor.

Kalıcı oje ve protez setlerine ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli!

23. Güzellik salonunu evinize taşıyan lazer deneyimi! 😍

23. Güzellik salonunu evinize taşıyan lazer deneyimi! 😍

Çoğu kadının problemi olan istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak artık çok kolay! Evinizde kendi güzellik uzmanınız olabilir, tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Ev tipi lazer epilasyon aletleri artık bir tık uzağınızda! Seans bekleme derdinizi unutturacak, lazer epilasyon aleti ile kendi rutininizi oluşturabilir ve kolaylıkla pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz. Philips Lazer Epilasyon Aleti bacak, kol, koltuk altı, bikini bölgenizdeki tüyleri rahatlıkla alabilme özelliğini analiz sensörleri ile deneyimlenize yardımcı oluyor! 

Özellikleri:

  • 250.000 atım uygulama alanı

  • Cilt rengi analizi

  • Temas sensörü

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
6
6
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın