Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Neleri Seksi Bulur?

Erkekler Neleri Seksi Bulur?

Kadınon.com
12.09.2014 - 11:43 Son Güncelleme: 12.09.2014 - 12:47

Erkekler Neleri Seksi Bulur?

Aklınıza gelmeyecek şeyleri, erkeklerin seksi bulduğunu biliyor muydunuz? Sizin dalgınlıkla ya da gelişigüzel yaptığınız bir hareket veya her gün yaptığınız saç modeli erkekleri hipnotize edip, size çekim hissetmelerine sebep oluyor.

Saçlar

Kabul etmeliyiz ki, her erkeğin sevdiği saç rengi başka olabilir. Ama erkeklerin saçlarla ilgili ortak beğenileri var. Mesela erkekler, saçtaki şampuan kokusuna bayılıyor çünkü bu sizi duşta hayal etmelerini sağlıyor. Kalemle gelişigüzel topuz yaptığınız saçlarınıza da bayılıyorlar. Ayrıca erkeklerin hepsi kakül ve perçem seviyor. Gözünüzün önüne gelen saçınızı kulağınızın arkasına atmanız ise tansiyonlarını yükseltiyor!

Hareketler

Eğer kravat bağlamayı bilmiyorsanız hemen öğrenmelisiniz! Çünkü erkekler kravatlarını bağlayan kadınlardan çok etkileniyorlar. Aynı zamanda gerginken dudaklarınızı kemiriyorsanız, karşınızdaki erkeğin de dudaklarınıza bakarak kıvrandığını bilmelisiniz! Son olarak; göz göze geldiğinizde ve gözlerinizi kaçırmadan ona bakmaya devam ettiğinizde erkeklerin kısa süreli de olsa hipnoza girdiğinizi söylemek gerek...

Seksi Hobiler

Alışılmadık hobileriniz varsa erkeklere çok seksi gelebilirsiniz. Örneğin Playstation tutkunuysanız, tavlada ezeli bir rakipseniz, karting yapıyorsanız ya da sıkı bir bilardo oyuncusuysanız, büyük ihtimalle erkeklere seksi geliyorsunuz.

Her şeyi bir kenara bırakırsak hem araştırma sonuçlarının hem de erkeklerin aynı kadını çok seksi bulduklarını görüyoruz: Kendine güvenen kadın... Sizi seksi kılan asıl şeyin özgüven olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın.

Kaynak: http://www.kadinon.com/ask-iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın