Görüş Bildir
Haberler
Cilt Bakımı İle İlgili Yanlış Bildikleriniz

Cilt Bakımı İle İlgili Yanlış Bildikleriniz

selcuk gun
11.03.2014 - 12:47 Son Güncelleme: 11.03.2014 - 17:54

Cilt Bakımı İle İlgili Yanlış Bildikleriniz

Kulaktan kulağa aktarılan ve bir süre sonra herkesin sorgulamadan kabul ettiği bir sürü bilgi var. Bunların önemli bir kısmı da cilt bakımı ile ilgili. İşte pek çoğumuzun yanlış bildikleri.

Cildinizde karıncalanma oluyorsa ürün işe yarıyor demektir. Yanlış. Bu sadece cildinizin irrite olduğunu ve tepki verdiğini gösterir.

Sürekli aynı ürünleri kullanırsanız cildiniz alışır ve ürün işe yaramaz. Yanlış. Sadece belli bir süre sonra üründen sonuç alıp cildiniz daha iyi olduğu için etkisini daha az hissedersiniz.

Güneş kreminin koruma faktörü ne kadar yüksekse etkisi o kadar fazla olur. Yanlış. Güneş kremini nasıl sürdüğünüz ve ne kadar sıklıkta kullandığınız daha önemlidir.

Yağlı yiyecekler sivilce yapar. Yanlış. Yağlı yiyeceklerin en sağlıklı gıdalar olmadığı muhakkak ama bazı ciltler için süt ürünleri ve turunçgiller de sivilce sebebi olabilir.

Siyah noktalar kirli cildin sonucudur. Yanlış. Siyah noktalar ölü hücrelerle ilgilidir. Yıkarken daha çok salisilik asit içeren ürünleri tercih ederek çözüm bulabilirsiniz.

Kaynak: http://www.kadincaozel.com/guzellik/c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın