Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl Şanghay'da Gerçekleşen Victoria’s Secret Defilesinde Yer Alan 7 Çinli Model Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gerekenler

etiket Bu Yıl Şanghay'da Gerçekleşen Victoria’s Secret Defilesinde Yer Alan 7 Çinli Model Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gerekenler

Comic Sans Ms
22.11.2017 - 18:22

Bu yıl Şanghay’da düzenlenen Victoria’s Secret Defilesi, dünya tarafından yine ilgiyle karşılandı. Öyle ki; şovun biletleri daha resmi olarak satışa başlamamışken, açılış ücreti 350,000 yuanı buldu. (Yaklaşık 209 bin TL) Gösteride 55 ünlü top modelin yanında Çin'in en ünlü 7 mankeni de yer aldı. 

'Peki kimmiş o 7 şanslı manken?' dediğinizi duyar gibiyiz... Merak edenler için derledik, buyrunuz. 🤗

Kaynak: http://www.scmp.com/magazines/style/f...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte VS defilesindeki birbirinden güzel çekik tayfamız!

İşte VS defilesindeki birbirinden güzel çekik tayfamız!

Çinli modellere göz atacak olursak, bazıları çok tanıdık olsa da aralarında ilk defa gördüklerimiz de mevcut. Ve hepsi, dünya üzerinde yılda 800 milyondan fazla izlenen bu şov için özel olarak hazırlandı!

1. Liu Wen

1. Liu Wen

Dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olan 29 yaşındaki süper model, aynı zamanda Victoria's Secret defilesinde yürüyen ilk Çinli modeldir. (2009)

Bunun yanında, kendisi Models.com'da 'En İyi 50 Model' arasında 3. seçilmişti.(2013)

2. Sui He

2. Sui He

28 yaşındaki model, 2011'den beri düzenli olarak Victoria's Secret defilelerinde görüyoruz. Kendisi güzelliği tescillenmiş meleklerimizden!

Modelliğe başlamadan önce profesyonel bir yüzücü olduğunu ise yeni öğrendik.

3. Estelle Chen

3. Estelle Chen

Daha 19'undaki Paris doğumlu model, moda dünyasında baş döndürüyor. Şimdiden Dior, Louis Vuitton, Kenzo, Fendi, Miu Miu gibi markaların da içinde bulunduğu ünlü moda evleri için yürüyen Chen, kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor.

4. Xin Xie

4. Xin Xie

Xin de Chen gibi, Asya'nın yeni yüzlerinden biri. Bu sene Victoria's Secret defilesinde ilk kez yer alan güzel model; daha önce Miu Miu ve Giambattista Valli için yürümüş, aynı zamanda Voque Çin'de yer almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Wang Yi

5. Wang Yi

20 yaşındaki model, Pekin'de düzenlenen güzellik yarışmasını kazandı. ELLE ve Men's Joker dergilerinde yer aldı.

6. Ming Xi

6. Ming Xi

Ming Xi, ilk kez 2010'da Givenchy için podyumda yer aldı. Farklı Haute Couture markalarla çalışan Xi, moda tasarımı ve oyunculuk bölümlerinden mezun oldu.

Bir model yarışmasında ün kazanan model, 20 Kasım'da gerçekleşen Victoria's Secret defilesinde talihsiz bir kaza yaşadı ve podyumda düştü. Ama o her şeye rağmen podyumda çok güzeldi, şovunu da eksiksiz bir şekilde tamamladı.

7. Xiao Wen Ju

7. Xiao Wen Ju

Xiao, modelliğe 2010 yılında başladı. Prada, Tory Burch ve Louis Vuitton gibi markalara modellik yaptıktan sonra Marc Jacobs'un da ilk Çin yüzü oldu.

Geçen yıl ilk defa Victoria's Secret'da yer alan model, bu yıl da ülkesini Şanghay'da temsil etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
102
57
18
16
16
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın