Görüş Bildir
Haberler
Beğenilerine Göre Hangi Twitter Tayfasındansın?

etiket Beğenilerine Göre Hangi Twitter Tayfasındansın?

Trex
05.08.2016 - 00:01

Twitter şüphesiz sosyal medyanın en renkli, en farklı platformlarından. Bu platformu Türkiye'de milyonlarca insan kullanıyor ve tabii bu kadar insanın olduğu yerde de gruplaşmalar ve sınıflandırmalar oluyor. Twittercılar bunlara ''tayfa'' diyor. Peki sen hangi Twitter tayfasındansın? Öğrenmek istiyorsan bu testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şu soruyu soralım. Menemen nasıl yapılır?

1. Öncelikle şu soruyu soralım. Menemen nasıl yapılır?

2. Hangi mevsimin insanısın?

2. Hangi mevsimin insanısın?

3. İlk buluşmada hesabı kim öder?

3. İlk buluşmada hesabı kim öder?

4. Sevgiliyle tavuk döner yenilir mi?

4. Sevgiliyle tavuk döner yenilir mi?

5. Peki söyle bakalım. Ülke gündemini takip eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu tweeti puanlamanı istesek? (0= Bir şey anlamadım 1=Komik değil 5=ahahahahah çok komik)

6. Peki bu tweeti puanlamanı istesek?  (0= Bir şey anlamadım 1=Komik değil  5=ahahahahah çok komik)

7. Son olarak sosyal medyayı anonim isimle mi yoksa gerçek isminle mi kullanıyorsun?

7. Son olarak sosyal medyayı anonim isimle mi yoksa gerçek isminle mi kullanıyorsun?

İthal Bira-Antrikot Tayfa!

İthal Bira-Antrikot Tayfa!

Sen Twitter'da İthal Bira-Antrikot tayfadansın!  Tazecik körpeciksin. Henüz hayatının baharındasın. 15 dakikada bir değişen ülke gündemini yorumlamaya, Türkiye siyasetine yön vermeye çalışıyorsun. Heyecanlısın, coşkulusun ama bu işler Twitter'da olmaz. Boş ver ülke siyasetini. Her gün gazete okuyup söylenen yaşlı emekli amca olmana daha çok var. Hayattan tat almayı bilen insansın.  Git tadını çıkar. Yaşlanınca söylenirsin. ;)

Aneliz Tayfa!

Aneliz Tayfa!

Sen Twitter'da Aneliz Tayfasındansın! Analiz değil aneliz! Sabah akşam ülke gündemi ile ilgili haber/yorum paylaşan, flood üstüne flood yapan tayfadansın. Allah sonunu hayır etsin! Ya arkadaşım senin işin gücün yok mu? Sabah akşam dıt dıt dıt dıt yazıp duruyorsun. Tamam üç beş kişi anelizlerle yolunu buldu ama şans talih herkese gülmez.

Bilim Tayfa!

Bilim Tayfa!

Sen Twitter'da Bilim Tayfasındansın! Senin için bilim hayatın merkezinde. Pozitif bilimlerle yatıp kalıyorsun. Burç/fal vb muhabbeti yapanlara pozitivist damarın kabarıyor. İnsanların iki dakika keyif almasına engel oluyorsun. Tamam burçlar bilimsel değil, fallar hurafe ama insanlar seviyor. Rahat bırak onları ;)

DM'den Yürüyen Tayfa!

DM'den Yürüyen Tayfa!

Sen DM'den yürüyen tayfadansın! Cinsiyetinin ne olduğunu bilmiyoruz. İster kadın ol ister erkek ol fark etmez. Sen DM'den yürümeyi, sana DM'den yürünmesini seviyorsun. Flörtöz bir karakterin var. Millet Twitter'da saçma sapan kavgalara girip küfürleşiyorken sen DM dehlizlerinde kaybolup gidiyorsun. Yeter kardeşim dağa taşa yürüdün yeter!

Mizah Tayfa!

Mizah Tayfa!

Sen Twitter'daki Mizah Tayfadansın! Deprem olur mizah, darbe olur mizah, yağmur yağar mizah... Mizah senin hayat damarlarından biri olmuş. Ya tamam mizah güzel hoş da her zaman olmaz. Bunu öğrenmelisin. ''Her şeyin mizahı olur'' kafasıyla gidersen bir gün fena toslarsın bir yerlere. Aman diyoruz aman...

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
832
107
83
55
29
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağmur Ilgaz

3 ve 4. tweet her gördüğümde sinirlerimi bozuyo aq

Nurullah Adıgüzel

yine klasik bir saçma onedio testi o aptal 4. tweet deki neyin kafasını yaşıyo malmılan o kız onun babası annesni çin restorantındamı tavlamış ney amk .

Talip Görmes

yanlış cevap onedio kardeşim