Görüş Bildir
Haberler
Aslında Hangi Şehirde Yaşamalısın?

etiket Aslında Hangi Şehirde Yaşamalısın?

Kai Hiwatari
26.04.2021 - 13:10 Son Güncelleme: 21.06.2021 - 16:01

Tası tarağı toplayıp gitmek gerekiyor aslında. Böyle bir niyetin varsa, bu test sana fikir verebilir. Kim bilir belki gidersin de, oraları fethedip gelirsin de :)

1. Araban için bir renk seç!

2. Tatile çıkmayı özledin mi?

3. Yıllar yılı en çok hangisini aradın?

4. Sevgilin olacak kişide hangisi olsa daha iyi olur?

5. Bir spor dalı seç!

6. Hangisi için alışverişe çıkmaktan daha çok hoşlanırsın?

7. Hangisinden daha çok nefret edersin?

8. İdeal bir "ilk buluşma" nerede olmalı?

9. Senden hangi özelliği alsınlar?

10. Son soru: Hadi en çok sahip olmak istediğin köpeği seç!

"New York" çıktı!

"New York" çıktı!

Sen tam bir patronsun. Hırslısın bir kere. Kazanmak için her şeyi yapar, kaybederken bile kazanan şanslı azınlıktansın da. Vizyonun geniştir, tarzın şıktır ve her şeyin de büyüktür: Evin büyük, cüzdanın büyük, ofisin büyük. Big Apple'ın gökdelenleri senin tarafından fethedilmeyi bekler yani. Büyük adamsın hasılı, bay/bayan CEO!

"Los Angeles" çıktı!

"Los Angeles" çıktı!

Senin için bu dünya, adeta bir disko topu niteliğinde, onun altında sabahın ilk ışıklarına kadar dans etmeyi ve partilemeyi kendine görev bellemişsin. Ayrıca senin elinden kurtulan bir fırsat da yok. Onu anında değerlendirir, 'keş'e çevirirsin. Ancak bu özellikler senin dışarıya yansıttığın. Tüm bu 'Californication' içinde, Melekler Şehrinin her daim tepede duran güneşi gibi, parlak bir yüreğe de sahipsin. Bunu sadece sen bilebilirsin, gerisi fasa fiso!

"Rio" çıktı!

"Rio" çıktı!

Sen tam bir eğlence master'sın. Seni gören bilumum party boy'lar, girl'ler, 'biz bu dünyada boşuna yaşıyormuşuz, kafamızı kaşıyormuşuz' der. Hızlı mı hızlı bir hayatın var yani, hep son sürat: Hiç yavaşlayacak gibi de durmuyorsun. Ölmezsin sen bu gidişle. Biz senin zamanını çalmayalım, bugün yine parti var herhalde :)

"Tokyo" çıktı!

"Tokyo" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru iki kelime: Zeki ve çalışkan. Tek başına zeka, gerçekten çok yetersiz bir şeydir. Hatta sahibine, kibirden başka bir şey vermez. Ama sen onu karınca misali çalışkanlığınla öyle bir harmanlıyorsun ki, karşımıza BAŞARI çıkıyor. Ancak asosyal asla değilsin. Eğlenmenin, gezmenin-tozmanın da hası sendedir. Canonlarla, nikonlarla dünyayı fethetmenden belli ;)

"Hong Kong" çıktı!

"Hong Kong" çıktı!

Sende her şeyden biraz var. Yeteneklisin, pratiksin, işindesin gücündesin, güzel yemek yer, güzel giyinirsin de. Genel-kültür seviyense Milyoner'de 125 bin liraya kadar yeter. Ancak sen her şeyi bildiğini iddia edip, aslında hiçbir şey bilmeyenlerden asla değilsin. Hepsinden azar azar, ama yeter miktarda. Hayatta öyle olmak gerekiyor, senin gibi yaşamak gerekiyor. Tek kötü özelliğinse aceleciliğin, insanın iki ayağını bir pabuca sokarsın sen :)

"Reykjavik" çıktı!

"Reykjavik" çıktı!

Sen sessiz, sakin, içine kapanık, ama perdelerini kaldırınca da kedi gibi bir insansın. Çevrende melankolik olarak bilinsen de kendince mutlusun ve bu yüzden düzenini başkaları için bozmaya niyetin yok. İnsanların seni tanıdıkça senden kopamaması dikkatini çekmiştir, eee, çünkü sen ender bulunan kaliteli insanlardansın. Kim ister bulmuşken senin gibi birini kaybetmek?

"Montevideo - Uruguay" çıktı!

"Montevideo - Uruguay" çıktı!

Dünyanın en gamsız insanı olman kuvvetli muhtemel. Dibine bomba düşse, 'hay allah neden bu kadar ses çıktı ki' dersin, o derece etrafla alakan yok. Canını sıkan tek şeyse, stresli ve agresif insanlar. Onları anlamakta zorluk çekiyorsun. Çünkü insan mutlu olmak için yaşar, sen de bunu biliyorsun, formülü ise arka cebinde. Kastırmıyorsun ayrıca, komplekslerinse: Not Found. Ütopyada yaşıyorsun sen kısaca!

"Barselona" çıktı!

"Barselona" çıktı!

Seni tanımlayan kelime 'rahat'. Kafana pek bir şey takmıyorsun ama ilerlemeye, gelişmeye ve estetiğe inancın tam. Şöyle uzuuun, güneşli bir öğleden sonra kadar seni mutlu edecek bir şey varsa o da uzuuuun keyifli ve eğlenceli bir gece. Sen hayat yaşıyorsun. Bir de Barselona'da yaşasan neler olur sen düşün.

"Sidney" çıktı!

"Sidney" çıktı!

Sen melek gibi bir adam/kadınsın. Birisi sana tokat atsa, öbür yanağını çevirirsin. Kötüsünü hiç düşünmüyorsun, ki insanların kötü olmasının altında yatan nedenlerle daha çok ilgileniyorsun. Ayrıca oldukça arkadaş canlısısın. İyi bir dinleyicisin, tepeden bakmazsın, yargılamazsın da. Bu yüzden arkadaşların seni hep yanlarında isterler, iyi geliyorsun herkese. Kısaca tertemiz, mis gibi insansın!

"Buenos Aires" çıktı!

"Buenos Aires" çıktı!

Gündüzleri asil ve soylusun. Seni o anlarda gören Kraliçe Elizabeth'in ahretliği sanabilir, o derece. Fakat gün batıp, gece başlayınca, sana ne oluyorsa oluyor, birden party boy/girl'e evriliyorsun. Dağıtmakta sınırları zorlarsın. Saçma sapan yerlerde uyandığın, hatırlayamadığın, ama arkadaşların sana sonradan anlattığı o kadar çok olay var ki, yazsan 10 filmlik Hangover serisi çıkar. Amaaan sabahlar olmasın!..

"Paris" çıktı!

"Paris" çıktı!

Aşk için doğmuşsun! Ama seni çok heyecanladıran şeylerden sıkılabiliyorsun da. Hayatın minik sürprizleri seni şımartıyor, her gün yeni bir şeyler görmek umuduyla uyanıyorsun. Romantiksin, sevimlisin ama biraz çılgınsın da. Paris senin başkentin. Hayallerinin gerçeğe dönüştüğü yer. Hala görmediysen lütfen geç kalma.

"Roma" çıktı!

"Roma" çıktı!

Evcimensin, sevecensin, sevdiklerin yanında olduğu sürece keyfine diyecek yok! Güzel yemekler, kocaman sofralar, neşeli sohbetler, sen gerçek bir aile ortamına aitsin. Dünya meselelerine çok kafayı taktığın söylenemez ama senin için her şerde bir hayır da vardır ve herşey olacağına varır. Biz yine de çok beklemeden Roma'yı ziyaret et de istediğin 'biz kocaman bir aileyiz' havasını bir an önce solu diyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
847
357
243
189
63
62
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Amine Özgan

Montevideo - Uruguay" çıktı!

Gizem Yenikler

"New York" çıktı!