Görüş Bildir
Haberler
"Türk Futbolunun Geride Kalmasının Sebebi Vizyon Eksikliği"

"Türk Futbolunun Geride Kalmasının Sebebi Vizyon Eksikliği"

Batuhan
14.10.2014 - 15:11

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, özel bir eğitim kurumunun düzenlediği etkinlikte konuştu.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, özel bir eğitim kurumunun düzenlediği etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Ünal Aysal, Galatasaray'ın sezon sonunda ipi göğüsleyeceğine ise inandığını ancak bu sene 4. yıldızı alamamalarının dünyanın sonu olmayacağını ve teknik direktör Cesare Prandelli'ye sabır gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Aysal, 'Galatasaray 4. yıldız bu sene almak için maddi ve manevi her şeyi yapacak. Elimizdeki bütün sportif ve mali unsurları devreye sokacağız. Galatasaray 4. yıldızı almazsa dünyanın sonu değil. Eminim ki bundan sonraki yönetimler de benimle aynı hedefi koyarak 4. yıldız için çalışacaklardır' dedi.

'Futbolumuzda sorun vizyon eksikliği'

Prandelli'ye sabır gösterilmesinin gerektiğini belirten Aysal, 'Başkan adaylarımızı dinledik. Hepsi sözbirliği etmişçesine Prandelli'yle devam edeceklerini söylediler. Hocamız yeni geldi. Prandelli benim çok desteklediğim ve ümit bağladığım bir hoca. Galatasaray bu sene göreceksiniz liglerin en başarılı takım olarak ipi göğüsleyecek.'

Türk futbolundaki sorunlara da değinen Aysal, 'Türk futbolunun geride kalmasının sebebi benim içinde olduğum kadarıyla vizyon eksikliği. Biz vizyonda bu tip sıkıntılı bir dönemi yaşamasaydık bugün milli takımımız geçmiş dönemdeki gibi çok daha başarılı olurdu. Bugün olaylar maalesef sadece oyunculara yıkılmak istiyor. Balık baştan kokar. Sorun kurullarda ve onu yönetenlerdir. Baştaki adam doğru vizyona sahipse ekip de ona uyum sağlar' diyerek sözlerini tamamladı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0