Görüş Bildir
Haberler
'Sıcak Çay İçme Bebeğini Yakarsın!' Hamile Kadınların Şimdiye Kadar Aldıkları En Tuhaf 19 Tavsiye

'Sıcak Çay İçme Bebeğini Yakarsın!' Hamile Kadınların Şimdiye Kadar Aldıkları En Tuhaf 19 Tavsiye

Aysima
30.01.2019 - 11:43

Kadınlara 'şimdiye kadar aldığınız en kötü ve tuhaf hamilelik tavsiyeleri nelerdi?' diye soruldu. Cevapları öğrenmek için Buzzfeed kaynaklı içeriğimize bir göz atın.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/mikespohr/wo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Öğle yemeği aramda elma ve fıstık ezmesi yiyordum. İş arkadaşım, fıstık ezmesi yememin bebeğimi kanser yapacağını söyledi."

2. "Kayınvalidem karıştırılmış içki içmemin zararlı OLMADIĞINI söyledi. Eşimin ise 'margarita bebeği' olduğunu söylemeye devam etti. Şimdi, sinirlerimi hoplattığı zaman ona böyle sesleniyorum."

3. "Bebek annemin karnının içinde büyüdüğü için, yiyip içtiği her şeyin bebeğin üzerine düştüğü söylendi."

4. "Aşağısını tıraşlamam gerektiği söylendi, aksi halde bebeğim cilt hastalığına yakalanırmış."

5. "Köy pastanesindeki tezgahtar kadın, hamilelik sivilcelerimden kurtulmam için yüzüme sperm sürmemi söyledi. Bu onu son görüşüm oldu."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Kollarınızı başınızın üzerine kadar kaldırırsanız, bebeğinizin kordonunu dolaştırısınız ve bebeğiniz ölür."

7. "Doğum yapacağım tarihi geçtiğimde, iş arkadaşım votkayla karıştırılmış balık yağı içmemi tavsiye etti. Bu karışım sindirim sistemimi mahvederdi, korkunç ishal olurdum ve doğum kasılmalarımı tetiklerdi."

'O karışımı tabii ki içmedim.'

8. "Birisi eşime banyo yapmamamı söylemiş çünkü yaparsam bebek boğulurmuş. Düşüncelerine göre, göbek kordonu, bebekten annenin göbeğine bağlı bir çeşit şnorkel görevi görüyormuş. Göbek deliğim suyun altında olursa, bebek nefes alamazmış."

9. "Sıcak çay içmemeliymişim çünkü içersem bebeğimi yakarmışım."

10. "Kız kardeşim acil sezaryene alındı ve kayınvalidesi eğer normal doğum yapmazsa 'gerçek bir kadın' olamayacağını söyledi."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Birisi bana su içmememi çünkü eğer içersem bulantıya sebep olacağını söyledi."

12. "Merdivenlerde oturma, düşük yapmana sebep olur."

13. "Doğumdan korktuğumu aile yemeğimizde söylediğimde 8 aylık hamileydim. Büyükannem 'ot içmen lazım' diye bağırdı!"

'Ona sadece baktım ve şunu ekledi: 'Doğum sırasında ot içersen seni sakinleştirir ve acını azaltır. Sana biraz ot bulurum, hastanenin lavabosunda içersin. Ama çorap giymeyi unutma. Çirkin ayakların var ve doktorlar çatlamış topuklarını görürlerse sana yardım etmek istemezler' dedi.' Tabii ki doğru değil ve çok sakıncalı!

14. "Anneme, bira içmenin bebek gelişimine katkısı olduğu ve bebeği tombul yapacağı söylenmiş. Ben 5 hafta erken ve yaklaşık 2.7 kilo ağırlığında doğmuşum."

15. "Kayınvalidem dolunayın altında durmamamı söyledi."

Ama neden?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Birisi sabah ilk iş bir kaba kabartma tozu ekleyip üzerine idrarımı yapmamı söyledi. Eğer köpürürse oğlum, köpürmezse kızım olurmuş."

17. "Büyükannem kocamla kavga etmememi çünkü bebeğimin 'endişeli' ve 'zor' biri olmasına sebep olacağını söyledi."

18. "Hamilelikte mide yanmasının çocuğun çok saçı olacağı anlamına geldiği söylendi. Midem çok fazla yanıyordu ve bebeğim doğduğunda nerdeyse saçsızdı."

19. "Pedikürümü yapan kadın, birkaç aylığına kocamın evlilik dışı ilişki yaşamasına izin vermem gerektiğini, böylece doğum sonrası daha rahat iyileşeceğimi söyledi."

Hayıra ne dersin!

Etrafınızdaki tuhaf önerilere ve her şeye burnunu sokmak isteyenlere çok da kulak asmayın. Doktorunuzu dinleyin yeterli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
88
38
30
11
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın