Görüş Bildir
Haberler
'O SES TÜRKİYE' ŞAMPİYONLARI ŞİMDİ NE YAPIYOR?

'O SES TÜRKİYE' ŞAMPİYONLARI ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Cem Adrian haksız mı?

Cem Adrian’ın O Ses Türkiye jürisine eleştiride bulunarak yarışmacıların mağdur edildiğini söylemesinin ardından bazı kişiler ona hak verdi.

Ekranda beşinci sezonunu geçiren yarışmanın jüri üyelerinin ve kanalın yüzünü güldürdüğü bir gerçek. Yarışmanın şampiyonlarına bakıldığındaysa tablo biraz daha fulu.

İlk sezonun şampiyonu Murat Boz’un ekibinden Oğuz Berkay Fidan olmuştu. Yarışmadan sonra Murat Boz’la 'Olmuyor' isimlı single yapsa da başarı elde edemedi.

İkinci sezon Mustafa Sandal’ın takımından Mustafa Bozkurt yarışmayı kazanan isim olsa da daha sonra hafızlardan silindi.

Üçüncü sezon Gökhan Özoğuz’un takımından Hasan Doğru birincilik kazanmış ama bir süre ortalardan kayb oldu ve son olarak zayıflaması haberi ile gündem yaptı.

Geçen sezonun şampiyonuysa Eurovision'da Azerbaycan'ı temsil eden Elnur Hüseynov olmuştu.

O Ses Türkiye’nin tarihinde birincilik kazanamdığı halde pop müzikte adını duyuran ve emin adımlarla ilerileyen yarışmacılardan biri İrem Derici’dir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğuz Berkay Fidan

Oğuz Berkay Fidan

O Ses Türkiye programının 2011–12 yıllarında yayımlanan ilk sezonunun birincisi olarak tanındı.

Mustafa Bozkurt

Mustafa Bozkurt

O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt, Mustafa Sandal’ın takımından finale kalan tek yarışmacıydı. İzleyciler onu ‘Ahmet Kaya’ya benzetiyordu.

Hasan Doğru

Hasan Doğru

2013 yılında O Ses Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Yarışmanın başlarında, eleme bölümünde, Lucio Dalla'nın ünlü tenör Enrico Caruso için yazdığı 'Caruso' adlı eserini seslendirerek Türkiye gündeminde çok konuşulan isimlerden biri oldu. Halkın beğenisini alan Hasan Doğru, Ocak 2014 te O Ses Türkiye'yi kazanan isim oldu.

Elnur Hüseynov

Elnur Hüseynov

O Ses Türkiye'nin 4. sezonunda yarıştı; ilk olarak birinci turda, yarışmanın 1 Aralık 2014'teki bölümünde sahne almıştı. Tüm jüri üyeleri kendisine döndü; Hüseynov ise Ebru Gündeş'i seçti. Sezon finalinde yapılan oylama sonucunda şampiyon oldu.

İrem Derici

İrem Derici

O Ses Türkiye’ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın