Görüş Bildir
Haberler
"Kosova Bizim Kardeş Takımımız"

"Kosova Bizim Kardeş Takımımız"

Batuhan
20.05.2014 - 18:24

"Kosova Bizim Kardeş Takımımız"

A Milli Teknik Direktörü Fatih Terim ile genç orta saha Hakan Çalhanoğlu, basın toplantısı düzenledi.

Hazırlık kampı kapsamında yarın Kosova ile karşılaşacak olan A Milli Takım’da, teknik direktör Fatih Terim ile genç yıldız Hakan Çalhanoğlu, basının karşısına geçti.

Basın toplantısında öne çıkan kısımlar şunlar oldu:

Fatih Terim: Kardeş takımla oynayacağız

Kosova’da olmaktan çok mutluyuz çünkü sanki bir Türk şehrine gelmiş gibiyiz. Yarın güzel bir maç oynayacağız. Sonuç çok fazla önemli değil. İki kardeş milli takım güzel bir maç yapacak.

Oynanan turnuva ne olursa olsun Türkiye orada olmak için mücadele eder. Euro 2016'da olmak için her şeyi yapacağız. Toplumun her kesimleri bir birliktelik yakaladı. Fransa'da olacağımıza inanıyorum.

Kosova'nın bizden yardım amaçlı maç istemesi önemliydi. Bu konuyu da çok fazla düşünmedik. Kosova maçı normalde programda yoktu ama bu kararı almak için kimse çekinmedi.

Ali Şen'e baş sağlığı diliyorum. Normalde burada olacaktı, iki gün önce konuşmuştuk. Allah rahmet eylesin... Ayrıca, bu coğrafyada kötü işler oluyor. Bütün herkese baş sağlığı diliyoruz.

100 tane milli takım maçına çıkmak kolay bir iş değil. Allah nasip etti. 100. maçın Kosova'ya denk gelmesi benim için çok özel bir durum olacak.

Hakan Çalhanoğlu: Soma'ya gidemediğim için çok üzgünüm

Buraya geldiğim için çok sevindim. Kosova bize çoık yakın, arkadaşlarım da var. Dün Soma’ya gidemediğim için çok üzüldüm. Bosna’daki olaylara da çok üzülüyorum.

Hamburg’un ligde kalmasına çok sevindim. Bundesliga’da oynamaktan dolayı mutluyum.

İkinci kez A Milli Takım kampındayım. Burada da elimden gelen performansı göstereceğim.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/hazirl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0