Görüş Bildir
Haberler
“Gerrard İyi Bir Kaptandı Ama Totti Bir Tanrı”

“Gerrard İyi Bir Kaptandı Ama Totti Bir Tanrı”

Uzun yıllar Liverpool'da oynadıktan sonra 3 sezon Roma formasını da giyen Norveçli futbolcu John Arne Riise, bir zamanlar takım arkadaşı olduğu efsane kaptanlar Steven Gerrard ve Francesco Totti'yi karşılaştırdı. Riise, 'Gerrard iyi bir kaptandı ama Totti bir tanrı'' benzetmesinde bulunarak Totti'ye olan hayranlığını dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2008-2011 yılları arasında Roma'da forma giyen Norveçli sol bek John Arne Riise, eski kaptanı Francesco Totti'ye övgüler yağdırdı.

Uzun süre Liverpool'da forma giydikten sonra 3 sezon Roma'da oynayan Riise, eski kaptanları olan Gerrard ve Totti'yi karşılaştırdı.

''İngilizcesi korkunçtu ama kapısı her zaman açıktı'' 

Totti için, ''Diğer oyunculara gereken saygıyı gösteriyor, Totti bir tanrı. Onu Roma'ya gelmeden önce tanıyordum ama takım arkadaşı olarak beni şaşırttı. Çok nazik ve iyi bir adam, takım arkadaşlarına yardım etmeyi ve şakalar yapmayı seviyor. Dürüst olmak gerekirse İngilizcesi korkunçtu ve bu yüzden iletişim kurmamız kolay olmadı. Ama kapısı her zaman açıktı'' diyen Norveçli oyuncu sözlerine şöyle devam etti,

''Roma'yı kralı olmadan hayal etmek gerçekten zor. Sahad ona sahip olmak kesinlikle daha iyiydi, çünkü bize güven veriyordu. O herkesin yaptıklarını yapıyordu, özel bir muamele görmüyordu. Hem antrenmanlarda hem de maçlarda.''

John Arne Riise

''Totti'nin etkisi sadece saha içinde değildi'' 

Liverpool'daki kaptanı Gerrard ile Roma efsanesini karşılaştıran Riise,

''İkisi de büyük liderler. Gerrard sahada güçlü karizmasıyla her şeyini veren bir kaptandı. Ancak Totti'nin etkisi sadece saha içinde değildi. Antrenmanda ve saha dışında da güçlü bir karakterdi'' dedi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
6
6
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan1903

Tottiizm