Görüş Bildir
Haberler
"Başkanım Ne Olur Bizi Bırakma"

"Başkanım Ne Olur Bizi Bırakma"

Fatih
01.06.2014 - 23:24

"Başkanım Ne Olur Bizi Bırakma"

Serie A'nın köklü takımlarından Parma, İtalya Futbol Federasyonu'na kızarak kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Tommaso Ghirardi'ye 'bizi bırakma' dedi.

Parma, ligin son haftasında Livorno'yu mağlup edip Serie A'yı altıncı sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kazanmış, ancak federasyon Parma'nın vergide usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle, Avrupa'ya Torino takımını gönderme kararı almıştı.

Bu kararın kabul edilemez olduğunu düşünen Parma Başkanı Tommaso Ghirardi de, dün yaptığı basın toplantısında kulüp başkanlığından istifa ettiğini, kulübü de satışa çıkardığını açıklamıştı.

Bunun üzerine alarma geçen Parmalı oyuncular, toplanarak Ghirardi'ye 'duygusal' bir mektup yazdı, bu mektup kulübün resmi sitesinden de yayınlandı:

Sevgili Başkan, takımın konuşuyor...

Hepimizi, tüm şehri üzen günler yaşıyoruz. Hayalimizi çaldılar, her gün alın terimiz ve fedakârlıklarımızla inşa ettiğimiz o hayalimizi...

Bu ihanet karşısında hissettiklerinizi anlıyoruz. Ama biz, sahadaki adamlar olarak bu adaletsizliği öfkeye, bu öfkeyi de enerjiye çevirmeye hazırız.

Biz, bu sezon ulaştığımız ancak elimizden alınan bu hedef için yeniden mücadele etmeye hazırız. Ancak bunu yapabilmek için sizin tutkunuza da ihtiyacımız var.

18 Mayıs'ta yaşadığımız duyguları yeniden yaşamak için, sizin kurduğunuz bu kadro, sizden bir şans daha istiyor.

PES ETME BAŞKAN!

Takımın...

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=2757
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın