Görüş Bildir
Haberler
Yeni Samsung Galaxy Note 4 Sızdırıldı

Yeni Samsung Galaxy Note 4 Sızdırıldı

Pchocasi
12.08.2014 - 17:15

Yeni Samsung Galaxy Note 4 Sızdırıldı

Samsung’un son çıkartacağı telefon olan Galaxy Note 4′ün görüntüleri internete sızdırıldı.

Firma tarafından kullanıcılara duyurulan telefon için meraklı bekleyişler yaklaşık olarak iki aydır sürüyordu. Fakat Phone Arena tarafından yayınlanan resimler telefonun tüm detaylarını ve görüntülerini ortaya çıkartıyor.

SİYAH DERİ KAPLAMALI

Galaxy Note 4 tabiri caizse maskülen görünüme sahip, arka tarafı siyah deri ile kaplanmış ve metal çerçeve ile tasarlanan telefon kullanıcılara duyuruldu.

Metal çerçeve Samsung’un diğer telefonu olan Galaxy Alpha isimli S5 versiyonunda da görülmüştü. Kullanıcıların yaklaşık olarak beş aydır Samsung’a bildirmiş olduğu değişikliklerden birtanesiydi. Samsung bu bildirilere kulak vererek, kullanıcıların istemiş olduğu metal çerçeveyi telefonlarına uygulamaya başladı.

QUAD HD EKRANLI GELEBİLİR

Yeni Samsung Galaxy Note 4 ‘ün çözünürlük olarak 1440 x 2560 piksel olacağı için Quad HD ekran ile birlikte telefonu görebileceğiz. Bunların yanı sıra Snapdragon 805 çipi ile birlikte Galaxy Note 4 gelebilir.

Bugün yayınlanan görseller ile birlikte fotoğraflara dikkateli yaklaşıldığında detaylar ortaya çıkabiliyor. Fakat firma tarafından 3 Eylül 2014′ü bekleyerek telefonun daha net bilgilerini öğrenmek daha doğru olacaktır.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/yeni-samsung-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın