Görüş Bildir
Haberler
Total War Rome 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Total War Rome 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Durma Play
11.04.2016 - 16:47

Total War Rome 2 Pc Nasıl Satın Alınır? (Video Anlatım)

Total War Rome 2 PC yeni Roma macerasinda heyecan verici yenilikler dikkat çekiyor. Bunlara geçmeden önce strateji ve Total War dünyasina yeni adim atacak oyuncular tutorial i mutlaka denemeliler. 3 bölümden olusan Tutorial da nasil savas manevralari yapilacagindan, ordularla ilgili özelliklere kadar önemli bilgiler edinilebilir. Öte yandan teknolojilerden diplomatik görüsmelere oldukça uzun ve önemli konular oyuncularini bekliyor.

Oyunda diger seriye göre oldukça ciddi görsel degisiklikler dikkat çekiyor. Oyunda daha fazla ölçek derinlik ve kalite göze çarpiyor. Rome 2 oyunu asla basit bir strateji oyunu degildir. Stratejiler sadece savas sahnesinde degil ayni zamanda diplomatik görüsmelerde, ticaret politikalarinda ve daha pek çok gerçekçi konularda önem tasiyor. Oyun milattan önceki 200 lü yillarda geçtiginden dogal olarak Osmanliyi kapsamiyor. Ancak bati ile dogunun mücadelesi aynen oyuna yansimis durumda.

Oyunda etrafinizdaki komsu imparatorluklarla ticarette yapabilir ezeli düsmanda olabilirsiniz. Tüm kontroller oyuncunun ellerinde bulunuyor. Ilk baslarda hangi imparatorlukla baslarsaniz baslayin eger hangi stratejiden gideceginizi bilmezseniz, zor günler kapinizda bekliyor diye bilir. Saglam bir ordunuz olmasi her seyin tamam oldugu anlamina gelmiyor. Zira ekonomik yönünüz zayifsa kitlik dibinizde demektir.

Oyun grafikler ve oynanisi pek çok otorite tarafindan tam puan almayi basarmis Total War Rome 2 de essiz bir strateji deneyimi yasayabilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/total-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın