Görüş Bildir
Haberler
Takıp Takıştırmayı Seven Annelere Anneler Günü Hediyeleri

Takıp Takıştırmayı Seven Annelere Anneler Günü Hediyeleri

Hediye Tavsiyeleri
03.04.2015 - 13:30 Son Güncelleme: 05.04.2015 - 15:55

Annenizle alışveriş merkezlerini dolaştığınız zaman, annenizi takı reyonlarından çekip alamıyorsanız, anneler günü hediyesi olarak ne alacağına karar veremeyenler grubunda olmamanız gerekir. Çünkü sizin ne alacağınız aşağı yukarı bellidir. Çoğu kadın takı takmaktan hoşlanır ve beğendikleri aksesuarları kullandıklarında kendilerini çok daha iyi hissederler. Eğer amacınız, alacağınız hediyenin annenize kendisini iyi hissettirmesiyse anneniz için en güzel takı modellerini araştırmaya başlamanızda fayda var. Annenizin kendisini fazlasıyla özel hissetmesine vesile olacak en güzel takı alternatiflerini sizler için bir araya getirdik. Bakalım, siz anneniz için en çok hangi takı modelini beğeneceksiniz.

Kaynak: http://hediyetavsiyesi.com/en-guzel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pırlanta Melek Kanadı Yüzük

Pırlanta Melek Kanadı Yüzük

Neredeyse bir tek kanatları eksik olan melek annenize, üzerinde minik pırlanta taşları bulunan bu şık yüzüğü hediye edebilirsiniz. Her daim yanınızda olan biricik meleğiniz, bu sürprizinize hayır diyemeyecek.

Balerin Mücevher Askısı

Balerin Mücevher Askısı

Kadınların asaletini en güzel şekilde temsil eden balerin mücevher askısı, takılarını nereye sığdıracağını kara kara düşünen annenizin dermanı olacak.

Kelebekli İsimli Kolye

Kelebekli İsimli Kolye

Hangi kadın şık gözükmek istemez ki! Kolye tercihlerini yaparken kibar olmasını kriter olarak belirleyen annenize, ismini yazdırabileceğiniz kelebekli bu zarif kolyeyi hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük

Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük

Annenize her daim onu ne kadar çok sevdiğinizi hatırlatacak bir hediye vermek istiyorsanız, annenizin isminin baş harfini ekleteyebileceğiniz kalpli bu yüzüğü tercih etmelisiniz. Yüzük kullanmayı seven annelere özel...

İki Harflı Sallantılı Kalp Küpe

İki Harflı Sallantılı Kalp Küpe

Bu sene de zirveyi kimseye kaptırmayacak olan sallantılı küpe modası yeni bir boyut kazanıyor. Üç zincirinden birinde kalp, diğerlerine de annenizle kendi isminizin baş harflerinin yer alacağı bu küpe sizce de çok şık değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elbise Şeklinde Takı Organizeri

Elbise Şeklinde Takı Organizeri

Hem şıklık hem de düzenli olma konusunda fazlasıyla hassas olan annenize, takılarını düzenli bir şekilde muhafaza edebileceği bir takı organizeri hediye etmeye ne dersiniz? Elbise şeklinde takı organizerini anneniz dolabındaki askılığa bile koyabilir.

İsimli Pırlanta İki Kalp Kolye

İsimli Pırlanta İki Kalp Kolye

İç içe geçmiş, üzerine isim yazılabilen iki kalpten oluşan pırlanta taşlı kolye annenizin zerafetine zerafet katacak. Kolye şık kadife kutusu ve mücevher sertifikası ile tarafınıza ulaştırılmaktadır.

Pırlantalı Love Küpe

Pırlantalı Love Küpe

Sevgi kelimesinin karşılığını en güzel şekilde temsil eden annenize, pırlanta taşlı love küpeleri hediye ederek en doğru kararı vermiş olacaksınız. Love küpeler 14 ayar altın kaplama gümüştür...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0