Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Sneaker'sın?

Sen Hangi Sneaker'sın?

Nike
05.09.2016 - 11:06

Herkesin kişiliğini yansıtan bir Sneaker mutlaka vardır ve herkes yeni döneme kendini yansıtan ve son derece şık olan Sneaker'larla başlamak ister. İşte biz de bunu düşündük ve sen kendin sonbaharda en güzel ve şık şekilde yansıtabil diye bu testi hazırladık... Bakalım senin Sneaker'ın hangisiymiş?

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenmemiz lazım...

2. Sonbahar hakkında en sevdiğin şey ne?

3. Peki ya kıyafetler? En sevdiğin sonbahar giysisi ne mesela?

4. Sence kadınlara en çok yakışan tarz bunlardan hangisi?

5. Peki ya erkekler? Erkeklere en çok yakıştırdığın tarz bunlardan hangisi?

6. Şimdi çok kritik bir soruda sıra: Sana en uzak tanım bunlardan hangisi?

7. Şimdi ilginç bir soruda sıra: Yuvarlak gözlük sence bunlardan hangisine daha çok yakışıyor?

8. Son olarak: Çok kötü geçen bir gününe birazcık olsun mutluluk katmak için yapacağın şey ne olurdu?

ROSHE 2 IGUANA.

ROSHE 2 IGUANA.

Açık konuşuyoruz: Senden rahatı resmen geniştir. Sana bir şey söyleyelim mi? Bu durum seni inanılmaz cool yapıyor. Diğer yandan kendin zaten daima doğal olmayı ve doğallığı savunduğun için etrafındaki insanların da tıpkı senin gibi doğal ve dürüst olmasını istiyorsun. Rahatlığı ve doğallığı kendine bir yaşama biçimi olarak belirlediğin için tarzın da doğal olarak son derece rahat, doğal ama bir o kadar da şık oluyor. İşte tam da bu sebeplerden ötürü sen Roshe 2 Iguana'sın. Renklerinden tut da rahatlığına kadar seni daha iyi anlatan bir Sneaker düşünemiyoruz güzel dostumuz.

ROSHE 2 ATOMİK PEMBE.

ROSHE 2 ATOMİK PEMBE.

İddiaya gireriz ki çevrende en çok sevilen insan kesinlikle sensin. Çünkü sen adeta güneş gibi etrafına sürekli mükemmel bir enerji, neşe ve mutluluk saçıyorsun. Sen içindeki çocuğu öldürmemişsin, aksine onu hep yanında taşımış ve her anını onunla birlikte yaşamışsın. Fakat şimdi yanlış anlama, çocuksusun diye şıklığından ödün vereceksin diye bir durum yok: Aksine sen o çocukluğun neşesi ile günümüz şıklığını o kadar güzel harmanlıyor ve kendine katıyorsun ki insan hayran kalıyor. İşte tam da bu sebeplerden ötürü senin Sneaker'ın Roshe 2 Atomik Pembe. Senin gibi neşeli, çocuksu ve şık.

ROSHE 2 FK VOLT.

ROSHE 2 FK VOLT.

Açıkçası seni tanımlayacak doğru kelimeleri bulmakta zorluk çekiyoruz. Çünkü biz senin kadar farklısını, enteresanını ve özgününü daha önce gerçekten  görmedik. Ne davranışların birine benziyor, ne de konuşmaların birine benziyor. Bütün bunlar da seni inanılmaz renkli bir kişilik haline getiriyor. Hatta bazıları içten içe senin bu yönünü inanılmaz kıskanıyor. Çünkü karakterin gibi tarzın da gerçekten eşsiz. Dahası hem eşsiz hem de şık. Durum bu olunca da seni en güzel anlatan Sneaker elbette Roshe 2 Fk Volt oluyor. En az senin kadar sıra dışı ve ilgi çekici.

ROSHE 2 FLYKNIT KOLEJ LACİVERTİ.

ROSHE 2 FLYKNIT KOLEJ LACİVERTİ.

Sana kuracağımız cümlelere inanılmaz dikkat etmemiz gerekiyor, çünkü senin gibi asil bir insanla konuşurken kabalık edemezsin, öyle değil mi? Sende gerçekten inanılmaz soylu bir hava var. Damarlarında kraliyet ailesinin kanı akıyor gibi, davranışların ve konuşmalarından da belli oluyor zaten bu. Diğer yandan sen abartıdan inanılmaz nefret ediyorsun. Daima şıklığın sadelikte saklı olduğunu düşünüyor ve her ortama farkını ve damganı sadeliğin ile vuruyorsun. İşte durum tam olarak bu olunca da senin Sneaker'ın elbette ki Roshe 2 Fk Kolej Laciverti oluyor.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tosarık

Götümde don yok nike roşe van satıyon bana pis nike

Burak K.

500 lira ayakkabı mı olur amk

Beyura

ROSHE 2 FLYKNIT KOLEJ LACİVERTİ. Sana kuracağımız cümlelere inanılmaz dikkat etmemiz gerekiyor, çünkü senin gibi asil bir insanla konuşurken kabalık edeme... Devamını Gör