Görüş Bildir
Haberler
Sakallı Kadın Artık Moda Fenomeni!

Sakallı Kadın Artık Moda Fenomeni!

Sakallı Kadın Artık Moda Fenomeni!

Bu yıl Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesi Avusturya'yı temsil eden Conchita Wurst, kariyerinin en şaşaalı günlerini yaşıyor.

İmajıyla bütün dünyanın ilgi odağı olan Wurst, son olarak ünlü modacı Jean Paul Gaultier'ın Paris Moda Haftası'ndaki defilesinde podyuma çıktı. Gaultier, Wurst için, 'O durdurulamaz bir kadın' dedi. 10 Temmuz 2014 Modern dünyanın güzellik simgesi

Fransız moda tasarımcısı Jean Paul Gaultier, 25 yaşındaki Conchita Wurst'ün en büyük hayranlarından. Onu tarif ederken bile heyecanlanıyor, tanışma anlarına geri dönüyor:

'Conchita ile 2 yıl önce şovlarımdan birinde tanıştım. Görünüşünü çok beğendim. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya'yı temsil edeceğini duyduğumda da çok sevindim. Kazandığında mutluluktan uçacak gibi oldum. Her zaman söylerim; güzellik fark yaratmaktır. Conchita bize bunu kanıtladı. Durdurulamaz bir kadın olduğunu da gösterdi. Moda konusunda çok iyi. Podyumda şahane görünüyor!'

Tasarımcıların genellikle favori modellerini podyuma çıkardığı Paris Moda Haftası'nda yer almak mankenler için çok büyük bir prestij. Birçok ünlü isim bunun için aylar öncesinden seçmelere giriyor, kendini beğendirmeye çalışıyor. Bundan önce hiçbir modellik deneyimi olmayan Conchita Wurst'un podyumda bir profesyonelden farksız yürümesi, Fransız basınında geniş yer aldı. The Independent, 'Wurst çelik gibi sağlam, kaskatı yüz ifadesiyle yürüdü. Teatral el hareketleriyle, avuç içini bir kraliçe gibi havaya kaldırmasıyla, bakışlarıyla herkesi etkisi altına aldı' diye yazdı.

Modacı Gaultier, büyüleyici gösteriden sonra dizlerinin üzerine çöküp Wurst'e teşekkür etti ve minnettarlığını gösterdi.

Wurst, Eurovision'u kazandığından beri aynı zamanda sıkı bir LGBT simgesi olmuş durumda. Bu yılki Gay Pride (Eşcinsel Onur Günü) kutlamalarında en ön sırada boy gösterdi. LGBT'liler de onun albümünü ve şarkılarını dinlemekten hiç vazgeçmedi. Wurst'un şimdiki hedefi, Grammy kazanmak!

Kaynak: http://www.acunn.com/haber/conchita-w...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0