Görüş Bildir
Haberler
Parti Kursanız Yüzde Kaç Oy Alabilirsiniz?

etiket Parti Kursanız Yüzde Kaç Oy Alabilirsiniz?

diazepam
03.04.2014 - 14:15 Son Güncelleme: 03.04.2014 - 14:34

Hiç düşündünüz mü günün birinde bir parti kursanız yüzde kaç oy alabilirsiniz? Biz düşündük ve sizin için bu testi hazırladık. Sorularımızı yanıtlayın parti kurup seçimlere girseniz kaç oy alabileceğinizi görün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk olarak bir amblem konsepti seçin

Size en yakın gelen sloganı seçin

Partinizin renklerini seçin

Hangi hitabet tarzı size en yakın?

Partiyi üzerine inşa ettiğiniz temel?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdaki Ara Güler fotoğraflarından birini seçin

İlk dış gezinizi nereye yaparsınız?

Kendinizi nasıl tanımlarsınız?

Aşağıdaki tarihi kişiliklerden birini seçin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

% 45 ve Üstü

% 45 ve Üstü

Türkiye'yi kucaklamanıza çok az kamış gibi görünüyor. Siz seçmenin ne istediğini biliyorsunuz, karizmatik ve güçlü bir lidersiniz. Kuracağınız parti ile ilk seçimlerde tek başına iktidarı yakalayabilirsiniz. Hitabetinizi geliştirir, dış ilişkilere biraz daha önem verirseniz ve kavgacı üslubunuzu biraz ilerletirseniz Türkiye sizi kazanabilir.

% 30-35 Aralığı

% 30-35 Aralığı

Seçmen size hazır olun mesajı veriyor. Kuracağınız parti iktidarın en büyük alternatifi olacaktır. Muhalefette geçireceğiniz süreyi iyi değerlendirir, seçmenin ihtiyaçlarını iyi analiz edebilirseniz iktidarı yakalamanız hiç de zor değil. Ancak iktidar hırsı ile yanlış adımlar atmanız felaketiniz olabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Sakin, kararlı duruşunuz ile her geçen gün biraz daha ilerleyeceksiniz.

% 30 Altı

% 30 Altı

Türkiye'nin önemli bir kısmına hitap edeceğiniz aşikar ancak yine de tüm Türkiye'nin partisi olmak için önünüzde uzun bir yol var. Yılmadan, engellere aldırmadan, zorlukların farkında olarak ilerlemeniz halinde ufukta sizin için iktidar belirebilir. Bulunduğunuz yeri yeterli görme hatasına düşmemeli, farklılıklarınızı ön plana çıkararak uzlaştırıcı bir havada yolunuza devam etmelisiniz.

% 20-25 Aralığı

% 20-25 Aralığı

Henüz kendinizi topluma tam olarak anlatabilmiş değilsiniz ya da anlattıklarınız toplum tarafından kabul görmüyor. Bunu iyi analiz etmelisiniz. Toplumun neden sizi anlamadığını, neden size yönelmediğini iyi değerlendirmelisiniz. Kadronuzu güçlendirir, politikalarınızı toplumun geneline yayar ve söylemlerinizi slogan haline getirebilirseniz neden olmasın?

% 20 Altı

% 20 Altı

Türkiye size hazır değilsiniz mesajı veriyor. Politikalarınız kemikleşmiş bir kitle oluşturmuş ancak bunun haricinde oy alamıyorsunuz. Politikalarınızı, görüşlerinizi biraz yumuşatmalı, genişletmeli ve makul bir seviyeye getirmelisiniz. Başkalarının izinden gitmek yerine kendi izinizi bırakmaya gayret göstermelisiniz.

Baraj Altı

Baraj Altı

Toplumda güven oluşturamadığınız aşikar. Toplumun ne istediğini bilmiyorsunuz ya da sizin istekleriniz toplumun istekleri ile uyumlu değil. Bu şekilde devam ederseniz barajın üstüne çıkmanız zor. Dağınık görüntünüze son verin, politikalarınızı netleştirin. İnsanlar sizin ne vadettiğinizi bilmiyor olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1045
793
484
260
248
197
194