Görüş Bildir
Haberler
Otyakmaz'dan Roberto Carlos Açıklaması

Otyakmaz'dan Roberto Carlos Açıklaması

Fatih
27.09.2014 - 00:21

Otyakmaz'dan Roberto Carlos Açıklaması

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçında takımın gösterdiği performanstan memnun olduklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Otyakmaz, Galatasaray karşısında iyi futbol oynadıklarını belirterek, 'Puanı ve galibiyeti hak edecek bir futbol oynadık. Özellikle ikinci yarı maça hakim olduk ama maalesef istediğimiz 3 puanı alamadık. Tekrarını izlemedim ama penaltı olmadığı söyleniyor. Maalesef olmayan bir penaltı sayesinde puan alamadan dönüyoruz. Takımın oynadığı futboldan memnunum ama 4 maçta 2 puanda kaldık. Bu biraz rahatsız edici. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren 3 puanla tanışırız' diye konuştu.

Ligdeki bütün takımların birbirine denk güçte olduğunu söyleyen kırmızı-beyazlı kulübün başkanı, 'Henüz formunu tutmuş, yükü almış giden bir takım yok. İlk haftalarda bunun normal olduğunu düşünüyorum. Kendi adımıza 4 haftada 2 puan almak üzüntü verici' ifadelerini kullandı.

'Hakemlerin performansından memnun değilim'

Mecnun Otyakmaz, sezonun ilk 4 haftasında Sivasspor'un maçlarını yöneten hakemlerin performansından memnun olmadığını dile getirdi.

Otyakmaz, Galatasaray maçını yöneten Volkan Bayarslan'ın iyi niyetli bir hakem olduğunu anlatarak, 'İlk 4 hafta kendi maçlarımızdaki hakemlerin performansından memnun değilim. Volkan Bayarslan'ın iyi niyetli bir hakem olduğunu düşünüyorum. Fakat çok enteresan, geçen sezonun 6-7 haftası ile bu sezonun 4 haftasını sayarsak, 3 deplasman maçımıza gelmiş. Bunlarda da iyi performans gösterememiş. Bugün penaltı konusunda da hata yaptığını düşünüyorum' değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezon taraftarların maçlara ilgi göstermediğini bildiren Otyakmaz, 6222 sayılı kanun gereği elektronik bilete geçildiğini vurgulayarak, 'Yasa gereği elektronik bilete geçmek zorundaydık fakat bunu taraftarlara doğru anlatamadık. Herkes bir fişleme kaygısı içinde maçlara gelmekten imtina ediyor ama yanlış. Bu yüzyılda her şey kayıt altında. Evhamlanacak bir durum söz konusu değil. Zira taraftarsız maçın keyfi olmuyor. Bugün de daha yoğun taraftar olsaydı, daha güzel bir futbol oynanabilirdi' şeklinde konuştu.

Teknik direktör Roberto Carlos'un takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları duymadığını kaydeden Mecnun Otyakmaz, 'Geçen sene böyle şeyler duydum ama bu sene bize bir şey gelmedi. Hocamızla sözleşmemiz devam ediyor. Biraz daha vakit geçerse, gelecek yıllar için kendisiyle görüşebiliriz' diyerek sözlerini tamamladı.

TRTSpor

Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/haber/futbo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın