Görüş Bildir
Haberler
İş Yerinde Hangi Ünlü Gibi Giyiniyorsun?

etiket İş Yerinde Hangi Ünlü Gibi Giyiniyorsun?

Herkesin tarzı farklı olduğu gibi, her iş yerinin kılık kıyafet gereklilikleri de birbirinden farklı. Her ne kadar özellikle de kurumsal ortamlarda belirli kalıplara uymak icap etse de, illa ki kendi tarzımızı yansıtacak detaylar kullanıyoruz. Bu testte sana iş yerindeki giyim tarzının hangi ünlüye benzediğini söyleyeceğiz; çöz ve gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim;

2. Ve klasik bir soruyla başlayalım: Bu renklerden hangisi daha çok "senin rengin"?

3. Genel olarak ne giyeceğine karar verirken birinci önceliğin hangisi olur?

4. Sıradan bir iş gününde üzerinde hangisini daha sık görürüz senin?

5. Bu çantalardan hangisini yanına alacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, günlük giyimine uyduracağın bu ayakkabılardan birini seçmeni istesek?

7. Akşama yemekli bir toplantıya katılacaksın ama çok resmi olman şart değil. Hangisini giymeyi tercih edersin?

8. Havalar soğudu; işe giderken en sık giydiğin mont stilini seç.

9. Son olarak, senin olmazsa olmaz aksesuarın hangisi?

Kate Moss!

Kate Moss!

Sen çok cesur bir tarza sahipsin. Herkesten farklı olmayı seviyorsun. Kendinle barışıksın ve kimsenin ne düşüneceğini önemsemeden, en beğendiğin şeyleri cesurca giyiyorsun. Eğer bir davette en dikkat çeken kim diye sorarlarsa, cevabı belli, o sensin! Ama bu senin karakterinin bir yansıması. Cesaret isteyen bir şey gerçekleştirmek gerekiyorsa, ilk yapacak kişi her zaman sensin.

Audrey Hepburn!

Audrey Hepburn!

Sen son derece asil bir tarza sahipsin. Senin renk seçimlerin, kıyafetlerinin birbiriyle olan uyumu, aksesuarlarının insanlarda çağrıştırdığı şey belli: Asalet.

Yazın kumsalda çekilmiş fotoğrafından, çalışırken çektiğin fotoğraflara kadar hepsi senin bu tarzının birer yansıması. Klasikler ve zamansız parçaları gördüğünde gözünden pıtır pıtır dökülen kalpler, zarafet dolu bir insan olduğunu ispatlıyor.

Cate Blanchett!

Cate Blanchett!

Sen çok dengeli ve romantik bir tarza sahipsin. Farklı parçaları birbirine uydurmakta ustasın. Rahatlığından ödün vermeden de iyi görünebildiğin her halinden belli oluyor. Pastel renkler ve romantik yanını yansıtan parçalar, bütünün olmazsa olmazları senin için. Dengeyi çok iyi tutturan stilin harika.

Katie Holmes!

Katie Holmes!

Sen oldukça eğlenceli bir tarza sahipsin. Rahat, renkli ve sportif, ortam ne gerektirirse onu giyebilen bir insansın. Gözlüklerinden, yüzüklerine bütün aksesuarlarınla kendini net belli eden tatlı bir çocuksuluğun var. Etrafına pozitif enerji yayıyorsun. Üstelik güldürmeyi çok da iyi biliyorsun...

David Beckham!

David Beckham!

Sen gayet cesur bir tarza sahipsin. Dikkat çekici olmayı seviyorsun. İyi görünmeyi önemsiyorsun ve en beğendiğin şeyleri cesurca giyiyorsun. Eğer bir davette en dikkat çeken kim diye sorarlarsa, cevabı belli, o sensin! Ama bu senin karakterinin bir yansıması. Cesaret isteyen bir şey gerçekleştirmek gerekiyorsa, ilk yapacak kişi her zaman sensin.

Ryan Gosling!

Ryan Gosling!

Sen son derece havalı bir tarza sahipsin. Farklı parçaları birbirine uydurmakta ustasın. Rahatlığından ödün vermeden de iyi görünebildiğin her halinden belli oluyor. Detayları önemsiyor ve nerede nasıl giyineceğini de çok iyi biliyorsun.

Orlando Bloom!

Orlando Bloom!

Sen hem asi hem de eğlenceli bir tarza sahipsin. Rahatlık senin için kesinlikle ön planda. Ortam ne gerektirirse onu giyebilen bir insansın. İçindeki çocuksu ve muzip ruh tüm giyim tarzına yansıyor ve sen de bunu seviyorsun. Etrafına pozitif enerji yayıyorsun. Kesinlikle kendine özgüsün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
495
337
148
90
35
29
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

Kate Moss! aşktır♥

HacıBuNe

Herkese Kate Moss çıkmış maşallah :D

Sevgili

David Beckham! Ben sins bekliyodum ama :/ sanırım hedefi yüksek tuttum :(

kazmasson x

soruları boş bıraktın mı da sins bekliyorsun bre terbiyesiz bre umursamaz