Görüş Bildir
Haberler
Gökçe Bahadır ve Sevgilisi Emir Ersoy İlk Kez El Ele Görüntülendi!

Gökçe Bahadır ve Sevgilisi Emir Ersoy İlk Kez El Ele Görüntülendi!

GNS
15.10.2021 - 23:46

Kısa bir zaman önce müzisyenlik yapan Emir Aksoy ile ilişkisi olduğu öğrenilen Gökçe Bahadır, dün akşam saatlerinde erkek arkadaşı ile ilk kez Nişantaşı’nda görüntülendi. Yaşadıkları beraberlikte çok mutlu olan ve bunu samimi bir şekilde ifade eden Gökçe Bahadır ilişkisinin yolunda gittiğini söylerken, sevgilisi Emir Ersoy da o sırada ünlü oyuncu hakkında övgüler yağdırdı. İşte el ele ilk kez görüntülenen çiftin o fotoğrafları… 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nişantaşı’nda görüntülenen çift objektiflere poz vermekten kaçınmadı. Gökçe Bahadır ilişkileri için “her şey yolunda gidiyor, çok mutluyuz” derken, sevgilisi Emir Ersoy “Gökçe harika bir insan, 10 parmağında 10 marifet” şeklinde oyuncuyu övgülerle anlattı. Birlikteliklerinde çok mutlu olduklarını ve her şeyin yolunda olduğunu samimi bir şekilde ifade eden ikili konuşma sonrası el ele ortamdan ayrıldı.

Sürpriz Doğum Günü Organizasyonu

Sürpriz Doğum Günü Organizasyonu

Son ilişkisini noktaladıktan sonra uzun bir süre yalnız olan oyuncu Gökçe Bahadır, haziran ayında Emir Ersoy ile beraber “Sezenli Şarkılar” projesinde yer aldı. Proje esnasında başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü.

Emir Ersoy’un 44 yaşına girişini kutlamak adına 30 kişilik sürpriz bir parti organizasyonu düzenleyen Gökçe Bahadır, sevgilisinin yanından hiç ayrılmadı. İlişkilerine vesile olan şeyin müzik olduğunu açıklayan Bahadır şu ifadeleri kullandı: “Bizi müzik birleştirdi.”

İşte El Ele İlk Resimler:

İşte El Ele İlk Resimler:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın