Görüş Bildir
Haberler
Galaxy S6 Suya Dayanıklı Olmayacak!

Galaxy S6 Suya Dayanıklı Olmayacak!

Batuhan
21.01.2015 - 13:14

Suya ve toza dayanıklılığa ilk kez Galaxy S5 ile bir amiral gemisi modelinde yer veren Samsung , bu özellik ile başarılı olmamamış gibi görünüyor.

Daha önceden Galaxy S4 Active ile başlattığı suya ve toza dayanıklılığı Galaxy S5 ile devam ettiren Samsung , ayrıca Galaxy S5 Active ile dayanıklılığı çok üst seviyelere ulaştırmıştı.

Ancak ortaya çıkan bilgiler, Samsung 'un gelecek amiral gemisinde suya dayanıklılığa yer vermeyeceğini gösterdi.

Farklı kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung , Galaxy S5 'teki suya dayanıklılığın yeterince dikkat çekmemesi ve pazarlamada hiçbir kazanç sağlamaması gerekçesi ile Galaxy S6 'da suya ve toza karşı dayanıklılığa yer vermeyecek.

Galaxy S6 ile aynı şekilde Galaxy S6 Edge modelinin de suya ve toza dayanıklı olmayacağı belirtiliyor.

Ayrıca daha önceden hatırlayacağınız üzere Samsung 'un Galaxy S6 'da açılmayan cam arka kapağa yani çıkarılamayan bataryaya yer vereceği de iddia edilmişti.

Biz de bu yapıdan yola çıkarak Galaxy S6 'nın MicroSD kart ve SIM kart girişlerinin Sony modellerinde olduğu gibi, kapaklı olabileceğini belirtmiştik.

Ancak suya dayanıklılığın olmaması durumunda metal kasa ile iğneli girişlerin Galaxy S6 'da kullanılması olasılığı daha fazla ön plana çıkmadı.

Ayrıca Galaxy S6 'da kullanılmayan suya ve toza dayanıklılığın Galaxy S6 Active modeli ile devam ettirilmesi bekleniyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/galaxy-s6-suya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0