Görüş Bildir
Haberler
13 Maddede Sinsiliği Ruhuna İşlemiş İnsanları Yakından Tanıyalım!

13 Maddede Sinsiliği Ruhuna İşlemiş İnsanları Yakından Tanıyalım!

Dale Cooper
19.01.2017 - 18:54

Kuşkusuz hepimizin burnunun dibinde bir sinsi yatar! Kimi zaman onları çok net şekilde görür ancak bir şey yapamayız kimi zamansa o sinsilikleri o kadar ruhlarına işlemiştir ki bunu en iyi şekilde kamufle ederler ve farkına bile varamayız. Kendimizi sinsilerden korumak için onları yakından tanımamız gerekir.

İşte, 13 maddede sinsiliği ruhuna işlemiş insanları yakından tanıyalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Baştan söyleyelim: Sinsiler dost görünümlü düşmanlar olur ekseriyetle, bunun için sinsilik dedektörünüzü ilk önce en yakınlarınızdan bir geçirin!

Onlar sizin yakın dostunuz veya arkadaşınız olabilir. Hayatınızda motivasyonunuzu en yakınınızda kim çalıyorsa dönüp o tarafa bakın; orada muhakkak bir sinsi bulacaksınız.

2. Aynı dost görünümlü ruhunu şeytana satmış sinsi alttan altta ancak büyük ölçüde sizden faydalanıyor olabilir ve siz de arkadaşlık kisvesi altında bunu yadırgamıyorsunuzdur.

Şöyle düşünün gündelik işlerinde muhakkak sizden çokça yardım istiyordur. Çevirmensiniz diyelim size sık sık BELEŞE çeviri kitliyordur. Ya da beraber çokça taksiye biniyorsunuzdur ama o asla yanında nakit taşımıyordur. Bunlar ufak hesapların insanları...

3. Sinsilerin diğer bir ayırt edici özelliği ise karanlıkta hareket etmeleri! Bunları noktürnal canlılar gibi düşünün, Drakula'nın emrinde, derin karanlıklarda kanınızı emerler.

Şöyle ki bunların bir şeyi alenen yapacak ya da söyleyecek cesareti ve özgüveni yoktur. Onlar aydınlığa çıktıkları an adeta bir vampir gibi mahvolurlar bu yüzden de işlerini karanlıkta ve gölgelerde hallederler. Yani GİZLİ GİZLİ. Ve bu gizli planlarını kimsenin anlamayacağını ya da fark edemeyeceğini düşünürler. Siz her zaman tetikte olun ve yakaladığınız an araba farı görmüş tavşan gibi onları şok edin!

4. Ruhu porçözle temizlenesi sinsiler her zaman bir gözü açık uyur! Onların en çarpıcı emellerinden biri her şeyden haberdar olmaktır.

Herkesle ilgili her şeyi ama her şeyi bilmek isterler. Onların bilme isteği dünyayla, edebiyatla, sanatla alakalı değildir. Sinsiler şahısa ve mahreme özel çalışır.

5. Sizin hakkınızda bildiklerini kendi SİNSİLİK KİTABI TARİHİNE ALTIN HARFLERLE yazan sinsi zor zamanlarınızda bunu size karşı kullanmaktan da geri durmaz.

Hatırladıkça incindiğiniz bir gönül yaranız vardır; bunu en zor zamanlarda ve hiç olmayacak yerlerde sırıtarak size hatırlatır. Bir türlü ödeyemediğiniz bir borcunuz vardır sizi ele güne rezil eder. Büyük bir sırrınız vardır, sizi muhakkak alttan altta tehdit eder ya da 'Bak ben bunu biliyorum, ona göre..' diyerek ayar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sinsilik müessesi üyelerinin bünyesinde her türlü kötü alışkanlık vardır: Onlar kapı da dinler, başkalarını da gözetler, işlere çomak da sokar. Sınırları vardır diye düşünmeyin!

Zira onların sınırı yok. Varsa da sizin tahayyül bile edemeyeceğiniz kadar yükseklerde o sınır.

7. Sinsiliğin yaşla alakalı olduğu yanılgısına kapılmayın. Sinsilik ruhla alakalıdır! Ne demişler, "Bir kere sinsiysen her zaman sinsisindir..."

Öyle bir şey dememiş olsalar da artık dendi çünkü denmesi gerekir. Sinsinin canı çıkar, huyu çıkmaz. O doğarken bu sinsilik onunla birlikte gelmiştir. Arınması pek mümkün görünmez.

8. Sinsiler dışarıdan görkemli bir vitrin gibi görünürler ama içini açınca bomboş olduklarını görürsünüz ve ne yazık ki iş işten geçmiş olur!

Eğer ki bir insanda hafif de olsa bir sinsilik hissettiyseniz önce içini açmayı ve gerçek yüzünü görmeyi bekleyin. Harika vitrinlerine aldanmayın. Sinsiler aşmış egolarından mütevellit vitrinlerine güzel donatırlar. Eşsizmiş gibi görünen hikâyelerin ortasına bir altın kalp ve yüce gönüllülük koyarlar. AMAN YEMEYİNNNNN!!!11!!!!

9. Bir yerde mevzu varsa sinsirellaları ve sinsiprensleri mevzuya müdahil olarak göremezsiniz. Onlar oyun kurucudur, usta manipülatördür. Mevzuya müdahil olmadan çıkar sağlarlar.

Olaya girmeden olayları yönetip kendi lehlerine çevirirler. Şimdi sizin aklınızda bir soru: Olaya müdahil olmadan bunu nasıl kendi lehine çevirip çıkar sağlıyor? İŞTE TAM OLARAK BUNA SİNSİLİK DENİYOR.

10. Bir sinsiden daha tehlikeli bir şey varsa bu organize olmuş sinsidir. Onlar sizin tek olduğunuz yerde 100 kaplan gücüyle sinsilik yaparlar. Onlarla savaşmak istiyorsanız kendi silahlarını kullanın.

Öncelikle onları etkisiz hale getirip ayrı kutupları ayırın. Hepsini ayrı bir yana savurun. Ve onları onların silahlarıyla vurun! Sizden korkan sizin gibi olsun diyerek olaya dalabilirsiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sinsiler insanların kendilerine "borçlu" hissetmesini severler. Size saçma sapan iyilikler yapıp borçlu hissettirmeye çalışırsa yapmanız gerekeni biliyorsunuz: "HOOOŞŞŞŞŞTTTTT!" demek.

Kolayca öte yana savrulmaz bunlar, epey de ısrarcıdırlar. O yüzden siz iyilik gördüğünüz yere çok temkinli yaklaşmaya bakın. Bu devirde kimse kimseye iyilik yapmaz, malum... 😉

12. Aslen sinsileri kalabalık içinde ayırt etmenin diğer bir yolu onları dikkatli izlemekten geçiyor: Onlar herkesle en yakın arkadaştır ve herkesi pek çok pek çok severler!

Elbette ki kimseyi zerre kadar sevdikleri yok! Ünlü düşünür Ajda Pekkan'ın da dediği gibi

PALAVRA, PALAVRA, PALAVRA 

HEPSİ PALAVRA, İNANMAM SANA

13. Sinsi ruhlar bilhassa insanların zayıf taraflarını kovalarlar. Siz siz olun zayıf tarafınızı her zaman kendinize saklayın! 😉

Allah hepimizi sinsilerin gazabından korusun! 🙏🏻

SİNSİ İNSANIN ADI BİLE GEÇTİĞİNDE (TEMSİLİ DEĞİL, GAYET GERÇEK): "Aman aman tü tü Allah korusun..."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
71
36
16
12
10
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?