Görüş Bildir
Haberler
"F.Bahçe'ye Yakışır Şekilde Davranacağız"

"F.Bahçe'ye Yakışır Şekilde Davranacağız"

Batuhan
03.06.2014 - 10:45

"F.Bahçe'ye Yakışır Şekilde Davranacağız"

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, önce Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sonra da Türkiye Basketbol Federasyonu hakkında sert açıklamalar yaptı.

Hürriyet'in haberine göre; Basketbol Ligi kadınlar finalinde Galatasaray ile oynadıkları maçta Abdi İpekçi’de yaşanan olaylara ve Ünal Aysal’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara değinen Mahmut Uslu, Galatasaray Başkanı hakkında şunları söyledi:

  • Sporun Pavlus’u (Aziz Pavlus) Ünal Aysal için birkaç sözüm var. Sporcu ruhuna ve kimliğine sahip olmak demek, her sene bir takımın şampiyon olacağı liglerde başarılı olabilmek için karşı takımın idareci ve sporcularına karşı operasyon yapmamak demektir.

'BEN FUTBOLDAN ANLAMAM' DİYEREK OLMAZ

  • Herkes şampiyon olabilir, ama şampiyon olmak için hele hele 6222 sayılı yasa varken bunlara yeltenilmemelidir.

  • Sporcu ahlakına sahip olmak demek de, her türlü belden aşağı oyunu oynayıp, kapı arkalarında kumpas kurmak da değildir.

  • Sporu bilmek demek, “Ben futboldan anlamam” diyerek, spor dışı her türlü manipülasyonu yapmak için spor muhabirlerini dahi tek tek cep telefonundan aramak asla değildir.

“F.BAHÇE’YE YAKIŞIR DAVRANACAĞIZ”

  • Sporcu kimliği demek, haddin ve üstüne vazife olmayan konularda, taraftarları ve sporun kamuoyunu gerginliğe sürükleyecek açıklamalar yapmamak demektir.

  • Cevap vermeyebilir ama kendisine bir sorum var; “Bir elimde zeytin dalı var diyor. Biz asıl arkasındaki diğer elinde ne var onu görmek istiyoruz.”

  • Bütün bunlara rağmen şunu açıkça ifade edeyim, Basketbol play-off şampiyonluk maçları boyunca, Galatasaray’ı büyük bir sportmenlikle kendi evimizde misafir edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, bu kez de sportmenliğe ve Fenerbahçeliliğe yakışır şekilde davranacağız.

' TBF BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR'

Mahmut Uslu, Türkiye Basketbol Federasyonu için yaptığı açıklamada, TBF’nin kendileri açısından misyonunu tamamladığını söyledi.

Uslu şöyle konuştu: “Gelinen noktada, yöneticilerini bile tribünde hakettiği yere oturtamayan TBF, gerek aldığı kararlar ve gerekse üstlenmiş olduğu misyon itibariyle bizim açımızdan görev süresini tamamlamıştır. Fenerbahçe’nin federasyona karşı duruşu ve tavrı bundan sonra daha net olacaktır.”

TARSUSLU PAVLUS KİMDİR?

Aziz Pavlus (Paul), İsa devrinin ferisi Yahudileri arasındaydı ve Roma vatandaşıydı. Tarsus doğumludur. Hıristiyan olmadan önce ilk Hıristiyanlara acımasız zulümler yaşatmıştı. Şam yolunda Hz. İsa’nın kendisine görünmesiyle Hıristiyan oldu. Daha sonra, Hıristiyanlık inancını yaymak için Anadolu’yu adım adım dolaştı.

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17728...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0