Görüş Bildir
Haberler
Neden Nükleer

Neden Nükleer

Kuşbeyn R.
20.04.2015 - 01:08 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 15:18

nükleer şart ağbi

ne demek nükleeere karşıyım kardeş.

o nükleer buraya kurulacak! gelişim ve ilerleme için şart bu!

öyle ahkam kesmekle olmuyo. 2. 3. dünya ülkeleri 1 dünya ülkelerinin kullandıgı ve eskittiği teknolojiyi kullanmak zorunda. nasıl ki küçük kardeşiniz sizden sonra sizin elbiselerinizi giyiyo onun gibi ama onun kadar masum değil.

ha diyosun ki kurulmasın yoo karşıyım. boklu donunla mı karşısın lan! 

madem istemiyosun nükleeri oku atom mühendisi ol. memur olucam diye kpss peşinde kopşma. madem kurulmasın diyosun kadeşim fikirlerini değerlendir. iki kuruşunu bi araya getir eğitimine bilgine para harca. 17 yaşında bir çocuk sadece serum hortumlatı ile protez, 12 yaşındaki çocuk iğneler ve pietlerle iş makinası maketi 13 yaşındaki çocuk ot tahta ve torakla komplex bir otoyol minyatürü çözüyosa sende yapabilirsin bişeyler.

yapılmasın edilmesin diye anırma.

bak cehaletimize de biraz ışık tutayım.

o savunulan güneş paneli ne bileyim rüzgar paneli falan var ya. anlayacağın dzeyde şöyle söylim kardeşim. onların ürettiği elektrik telefonunu taktığın prizdeki kadar kuvvetli ve düzenli değil. ve senin kullandığın prize takılan çamaşır makinası buzdolabı telefonunun şarjı bile yüksek düzeyde elektrik harcıyor. aa++ elektrik tüketen bir çamaşır makinası bile çok elektrik yiyo kardeşim. nasıl yetiştiricek o tribünler size elektriği, nasıl yetiştirecek o rüzgar panelleri.

nükleer yapılmasıaağğnnnn diye bağıradcağına makina mühendisi ol enerji tüketimi minimal düzeylerde dinamolar kondansatörler cihazlar entegre devreler üret. 

bağırmakla olmaz bu işler. ilk önce üretici beyni aktif hale getir..

satın aldığımız nükleer teknolojisi sıfır değil. ikinci el alacağız biliyosdunuz değil mi.. yemişim nükleerini lan oturun da nükleeri kendiniz yapacak kafaya gelin. üniversitede ilk yıllarından itibaren memur olurum 3000 lira maaş sikmişim dünyanın anasını tavrına girmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın