Görüş Bildir
Haberler
Kadınların ve Erkeklerin Aklından Geçirip Birbirine Söylemekten Çekindiği 13 Seks Fantezisi

Kadınların ve Erkeklerin Aklından Geçirip Birbirine Söylemekten Çekindiği 13 Seks Fantezisi

Yetişkin bireylerin gün içerisinde birçok kez partnerlerini ve seksi düşündüğü bilinen bir gerçek. Bu gerçekliğin dışında, cinsel hayatına renk vermek isteyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Dünya genelinde kadın ve erkeğin en çok aklından geçen seks fantezileri ise şöyle:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kelepçe fantezisi

Yapılan bir araştırmaya göre kişilerin %64'ü bu fanteziyi arzuluyor. Bunun sekste daha büyük bir tutku yaratacağını düşünenler, partneri ile bu fantezisini paylaşırken bir kısmı da paylaşmak istemiyor.

2. Teşhircilik fantezisi

s465.photobucket.com

Çiftlerin %19'u, seks yapmadan önce soyunurken partneri tarafından izlenmek istediğini belirtmiş. Bu şekilde hem kendilerinin hem de partnerlerinin daha çok zevk alacağını düşünüyorlar.

3. Dış mekan fantezisi

Monotonluktan sıkılan çiftlerin en büyük fantezilerinden biri de kamusal alanlarda seks yapmak. Bunun sebebinin de ilişkiye heyecan katması gibi bir açıklamaları olmuş.

4. Yabancı fantezisi

Uzun süre birlikte olan çiftlerin, partnerini bir yabancı olarak görmesi ve flört etmeye başlamasını içeren bir fantezi. Birbirine sadakat duyan çiftlerin bir başkasını hayatlarına katmalarındansa kendi aralarında oynadığı bir oyun gibi.

5. Ayna fantezisi

Daha çok erkeklerin tercih ettiği bu fantezi türü genellikle güçlü olduğunu kendine gösterme olarak yorumlanıyor. Yatak odalarında ayna kullanımı bir hayli sık görülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Üçüncü kişi fantezisi

Çiftlerin aklından en çok geçen fantezilerden biri olan üçüncü kişi fantezisi, genellikle erkeklerin isteği doğrultusunda iki kadın bir erkek olarak düşünülüyor. Kadınların iki erkekle aynı anda birlikte olma fantezisi ise oldukça düşük.

7. Deniz fantezisi

s4.photobucket.com

Gerçekleştirilmiş fanteziler arasında açık ara en yüksek oranı olan fantezi türü. Küçük bir miktar da olsa bunu yaparken boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalanlar da var.

8. Oyuncak fantezisi

Seks oyuncaklarının kullanma miktarı oldukça fazlalaştı. İnsanlar bu oyuncakların satıldıkları yerlere gitmekten imtina etseler de internet üzerinden rahatlıkla sipariş verebiliyorlar.

9. Krema fantezisi

Çikolata ya da krem şanti, fark etmez. Çiftlerin birbirleri ile en çok yapmak istedikleri fantezi türlerinden bir tanesi.

10. Masaj fantezisi

Bir ön sevişme sayılan bu fantezi çeşidi, çiftlerin birbirlerine olan teması açısından oldukça önemli. Sadece biraz masaj bilmek gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sahne canlandırma fantezisi

Partnerlerin birlikte seyrettikleri herhangi bir dizi ya da filmden seçtikleri sahneyi gerçekleştirmek istedikleri fantezi türü.

12. Maske fantezisi

Gizemli bir deneyim yaşamak isteyen çiftlerin tercih ettiği fantezi türü. Bunun için gözleri yarım ya da tamamen kapatan maskeler tercih ediliyor.

13. Jakuzi fantezisi

Deniz fantezisinden farklı olarak, suyun verdiği hareketten hoşlananlar tercih ediyor. Çiftlerin çoğunun, fantezi ve seks kelimeleri söylendiğinde aklına jakuzi geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1522
771
560
294
251
221
140
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dere Loy

kadınların iki erkekle grup seks yapma fantezisi kurma oranının düşük olması çok saçma geldi yahu :S hangi kaynaktan elde edilmiş bir istatistik söz konusu a... Devamını Gör

Fatih Sultan Mehmet

Arzu n'olursun yeter artık seks içeriği yapma. Senin şu 2 ayda yaptığın seks muhabbeti 600 yıllık Osmanlı hareminde yapılan seks muhabbetini geçti. Bak n'olu... Devamını Gör

Zagros

Bunlar gavur fantezisi,bizim fantezilerimiz niye yok ? O eşek kedi tavuk ördek damacana ...

Murad Bal

İlk defa kendi yorumlarımdan daha güzel bir yorumla karşılaştım tebrikler