Görüş Bildir
Haberler
Yediğinizde Yaşadığınızı İliklerinize Kadar Hissettirecek Ağızda Dağılan Leziz Kurabiye Tarifleri Arşivi

Yediğinizde Yaşadığınızı İliklerinize Kadar Hissettirecek Ağızda Dağılan Leziz Kurabiye Tarifleri Arşivi

Eda Özkan
11.06.2022 - 14:43

Kurabiye, belki de dünya üzerinde çayın, kahvenin ve her türlü içeceğin yanında güzel giden nadir yiyeceklerden biri. Özellikle çeşitlilik bakımından zengin olması, tüm damak zevklerine hitap etmesi ve iyi bir atıştırmalık olması, onu vazgeçilmez tariflerden biri yapıyor. Bu nedenle Onedio olarak sizler için ağzınızda dağılacak ve yediğinizde dünya varmış diyeceğiniz kurabiye tariflerini arşivledik! Ne duruyoruz? Fazla vakit kaybetmeden tariflere geçelim!

Kurabiye... Elmalı, çikolatalı, cevizli, meyveli, her türlüsü mümkün! Özellikle içeceklerin yanında yendiğinde adeta cennette yaşıyormuşsun hissi veren bir yiyecek! Tarifler için kolları sıvadıysanız, işte size ağzınızda dağılacak lezzetli kurabiye tarifleri listesi 👇🏻

Kurabiye... Elmalı, çikolatalı, cevizli, meyveli, her türlüsü mümkün! Özellikle içeceklerin yanında yendiğinde adeta cennette yaşıyormuşsun hissi veren bir yiyecek! Tarifler için kolları sıvadıysanız, işte size ağzınızda dağılacak lezzetli kurabiye tarifleri listesi  👇🏻

1. Elmalı Kurabiye Tarifleri

1. Elmalı Kurabiye Tarifleri

Elmalı kurabiye, tadı, kokusu, hamuru ve her şeyiyle bizlere annelerimizin küçükken yaptığı lezzeti andırıyor. Çocukluğumuzun belki de en sevdiğimiz lezzetlerinden biri olan bu kurabiyenin birçok farklı tarifi bulunuyor. Sizler için kendinize uygun olanı seçebileceğiniz elmalı kurabiye tariflerini listeledik!

2. Meyveli Kurabiye Tarifleri

2. Meyveli Kurabiye Tarifleri
migrostv.migros.com.tr

Bu tarifler, kurabiyesinde şeker tadından çok meyve lezzeti sevenler için birebir! Portakallı, limonlu, üzümlü gibi birçok meyve çeşidini keyfinize göre yapabilir ve evinizi mis gibi meyveli kurabiye kokuları ile doldurabilirsiniz. Bu içeriklere kesinlikle bir şans verin deriz!

3. Un Kurabiyesi Tarifleri

3. Un Kurabiyesi Tarifleri

Un kurabiyesi... En eskimeyen hatta git gide ünlenen tatlardan biri. Ağızda dağılması, çayın yanında en iyi giden yiyeceklerden biri olması ve altın günlerinin arananlarından biri olması onu çok değerli kılıyor. Evinizi pastaneden gelen un kurabiyesi kokusu ile doldurmak isterseniz, bu tariflere bir göz atabilirsiniz.

4. Çikolatalı Kurabiye Tarifleri

4. Çikolatalı Kurabiye Tarifleri

Çikolatalı kurabiye 😍 Bin yıl geçse bile hayalini kurmaktan vazgeçemeyeceğimiz tatlılardan biri. Çikolatanın başlı başına müthiş bir lezzet olmasının yanı sıra bir de kurabiyeye konduğunu bir düşünsenize, cennete miyiz? Yumuşak, çıtır çıtır, kıyır kıyır, asla kötü olma şansı olmayan bu tılsımlı yiyeceğin birçok tarifi bulunuyor. Biz de sizler için yediğinizde kendinizden geçeceğiniz kadar lezzetli olanları derledik. Hangisini denerseniz deneyin pişman olmama garantili bu tarifleri bir elden geçirin deriz!

5. Tuzlu Kurabiye Tarifleri

5. Tuzlu Kurabiye Tarifleri

Misafirliğe gittiğimizde en kaliteli pastanelerden aldığımız o güzel tuzlu kurabiyeler... Özellikle çayın yanında buradayım diyen susamlı lezzetler. Sizler için ben kurabiyemi tuzlu seviyorum diyenlere bu içerik arşivini derledik. Bakmadan geçmemeli bizden söylemesi! 

6. Yulaflı/ Fit Kurabiye Tarifleri

6. Yulaflı/ Fit Kurabiye Tarifleri

Kurabiye yemekten çok keyif alıyorum ama kilo alma düşüncesi tadımı kaçırıyor diyenlerden misiniz? İşte bu içerikler lezzetin sadece kaloriye bağlı olmadığını göstermek için birebir! Şekersiz, unsuz ancak normal bir kurabiye kadar lezzetli sağlıklı tarifleri görmek için tıklayın:

7. Çatlak Kurabiye Tarifleri

7. Çatlak Kurabiye Tarifleri

Çatlak kurabiye görüntüsü ve lezzetine aşık olanlar burada mı? Görüntüsü değil tadı ile de sizi mest edecek en lezzetli çatlak kurabiye tariflerine buradan ulaşabilirsiniz:

8. Yeni Yıl Kurabiye Tarifleri

8. Yeni Yıl Kurabiye Tarifleri

Yeni yııııllll! Bence yılın en coşkulu, insanın içini huzurla dolduran ve umutlarını pekiştiren tarihlerden biri. Özellikle yeni yıla girecekken yapılan hazırlıklar, sevdiklerimiz ile mutlulukla yenen yemekler, çay keyfi yanında yenilen o leziz ve müthiş görünümlü kurabiyeler... Hepsi çok özel! Kendinizi şımartacağınız, gözlerinizi şenlendireceğiniz ve yıla müthiş bir lezzetle başlayacağınız kurabiye tariflerimize bir göz atabilirsiniz: 

9. Az Malzemeli Kurabiye Tarifleri

9. Az Malzemeli Kurabiye Tarifleri

Kurabiye yapmak isteyen ama fazla malzemeleri görünce tariflerden uzak duranlardan mısınız? O zaman bu tarifler tam size göre! Az ve öz malzeme ile lezzetli kurabiyeler yapmak çok mümkün, üstelik yapması o kadar kolay ve pratik ki, yiyenler kesinlikle bu kadar az malzeme ile bu kadar güzel kurabiyelerin yapıldığına inanamayacak. Deneyin deriz!

10. Tarçınlı Kurabiye Tarifleri

10. Tarçınlı Kurabiye Tarifleri

Tarçın, tatlılara ve özellikle kurabiyelere en çok yakışan baharatlardan biri. Fırından sıcacık gelerek evi saran o kokuyu hangimiz sevmeyiz ki! Bu tariflerin kokusu ve lezzeti o kadar kuvvetli ki, parfüm reklamı misali komşular kapınıza yapışır, bizden söylemesi!

11. Değişik Kurabiye Tarifleri

11. Değişik Kurabiye Tarifleri

Canım kurabiye istiyor ama yeniliklere de açığım diyenler buraya! Sizler için denemekten keyif alarak ortaya harikalar yaratacağınız değişik kurabiye tariflerini listeledik. Ne dersiniz, bizce şimdi başlamanın tam sırası?

12. Pratik Kurabiye Tarifleri

12. Pratik Kurabiye Tarifleri

Misafir geliyor, çayı demlediniz, tuzlunun yanında bir de hemen hazır olacak tatlıya mı ihtiyacınız var? O zaman doğru adrestesiniz. Bir çırpıda hazırlayıp mis gibi kokularla sevdiklerinizi karşılayabileceğiniz tarifler tam olarak burada! Şimdiden afiyet olsun ❤

Diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Çok severim ya kurabiyeyi.