Görüş Bildir
Ücretsiz HPV Aşısı İçin Nasıl Başvuru Yapılır? İBB'nin Ücretsiz HPV Aşısı Kimlere Uygulanacak?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ücretsiz HPV aşısı uygulamasını duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan duyurunun ardından pek çok kişi uygulama kapsamında aşısının nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Peki, kimler ücretsiz HPV aşısı olabilir? Ücretsiz HPV aşısı için nasıl randevu alınır, şartları nelerdir? İşte, detaylar...
15 Mayıs Çarşamba Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 15 Mayıs Çarşamba akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya Silahlı Saldırı: Daha Önce Hangi Liderlere Saldırı Oldu?
Slovakya Başbakanı Robert Fico, başkent Bratislava’da silahlı saldırganın hedefi olmuştu. Başbakan Fico, saldırı sonrasında ameliyata alınmış ve durumunun stabil olduğu duyurulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da saldırıya uğrayan Slovakya Başbakanı için geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Slovakya’da düzenlenen saldırı devlet başkanlarına yapılan suikast girişimlerini de akıllara getirdi.
Reklam
Reklam
4 Polisin Gözaltı Süreciyle İlgili Kritik İddia: 'Gözaltıları MİT Yaptı, Erdoğan Raporu Bekliyor'
Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın soruşturmasında gizli tanık olan S.S.'nin iddiaları sonrası Ankara Emniyeti'ndeki 4 polisin gözaltına alınma süreciyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. DW Türkçe muhabiri Alican Uludağ, gözaltıları doğrudan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)'in yaptığını söyleyerek, 'Erdoğan'ın bugün açıklama yapmamasının gerekçesi de MİT'in raporunu beklemesi.' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
57 Kişinin Öldüğü Isparta'daki Uçak Kazası Sonrası Kaybolmuştu: Firarı Şirket Ortağı 17 Yıl Sonra Yakalandı
Isparta'da 30 Kasım 2007'de, Süleyman Demirel Havalimanı'na inişi esnasında düşen Atlasjet firmasına ait yolcu uçağında 7'si mürettebat olmak üzere 57 kişi hayatını kaybetmişti. Düşen uçağın şirketinin ortağı olan ve hakkında taksirle ölüme sebep olmak suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan 17 yıldır firari haldeki Yavuz Çizmeci, sahte kimlikle İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.
Reklam