Oğuzhan Uğur Her Geçen Gün Artan Polat Ailesi Sarmalının İçinde Hiç Dikkat Edilmeyen Detaylara Değindi
2 aydır uyuyoruz, uyanıyoruz karşımıza Dilan Polat ve Engin Polat çıkıyor bildiğiniz gibi. Gözümüzü açıp baktığımız her yerde, her platformda Polat ailesine dair bir takım olaylar görüyoruz. Tutuklanan çiftin yaşantılarına dair detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, Oğuzhan Uğur bunca zamandır göz yumulan her şeyin aslında ne denli absürt olduğu konusuna değindi.
Reklam
Reklam
Reklam
THY Kaldırdı, Borsada Kazandırdı: İsrail'e Boykotun Başrolündeki Coca Cola Aslında Kimin?
etiket
İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamında batı dünyasının umursamazlığı, insani sınırların zorlanması, vicdanın artık bölgeyi terk etmesi içimizi acıtmaya devam ediyor. 7 Ekim'den bu yana yapılanları dehşetle izlerken, bir yandan da özellikle Türkiye'de İsrail'e destek veren markalara yönelik olduğu söylenen bir boykot izleniyor. Bu boykotun başrolünde olan Coca-Cola nedense her boykotta ilk akla gelen markalardan oluyor. Peki Coca-Cola'nın İsraille bağlantısı olduğu iddialarının gerçeklik boyutu ne?
Reklam
Reklam
Bir Garip Hoşgörü Testi! Kilise Pastörüne Tokat Attı, 'Hoşgörüsünü Denedim' Dedi
Eskişehir'de kilisede vaaz veren pastör Artun Tokatlı'ya (38) tokat atan İlhan Önder (46), ifadesinde ilginç bir savunmaya başvurdu. Önder, “Vaazda Hıristiyanlığın hoşgörü dini olduğunu, örnek olarak birisinin kendisine vurduğu zaman ona karşılık vermemesi gerektiğini, hatta yüzünü uzatması gerektiğine dair sözler söyledi. Kötülük yapanları Hıristiyanların ödüllendireceğini ve affedileceğini söylediği için heyecanlandım. Gerçekten ödül verilip verilmeyeceğini denemek için tokat attım” dedi.Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Önder, başsavcılık kararıyla adli psikiyatri servisine yatırıldı.
Bankacıların Maaşları Açlık Sınırında: Banka Çalışanlarının Sosyal Medya Eylemine Yapılan Yorumlar
Son yıllarda enflasyonla değişen maaşlar fiyatların gerisinde kalmaya devam ediyor. Asgari ücret ve memur maaşlarının kamu eliyle anlaşmalarla belirlenmesi özel sektörde çalışanların bu açıdan elini zayıflatıyor. Birçok sektörde alım gücü düşen çalışanlarda farkı en çok hisseden hayat standardı düşen beyaz yaka oluyor. Bir de bu kesimin içinde tüm gün milyonlarla uğraşan bankacılar var ki ay sonunda hesaplarında gördükleri maaşlar 3 sıfır eksik oluyor. Bankacıların isyanı sosyal medyada sürüyor.
Reklam