Görüş Bildir
Hz. Muhammed'e Hakaret Etmişti! Şimdi de Kur'an-ı Kerim Yırttı
İsveç'te aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yakmasının etkisi sürerken benzer bir olay da Hollanda'da yaşandı. Pegida isimli islam karşıtı grubun Hollanda lideri Edwin Wagensveld, Den Haag kentinde Kur'an-ı Kerim sayfalarını yırttı. Edwin Wagensveld'in daha önce de megafon kullanarak Hz. Muhammed'e hakaret ettiği öğrenildi.
Hangi Partiye Kesinlikle Oy Vermezsin?
Erken seçimin tarihi belli oldu. 14 Mayıs için hazırlıklar yapılıyor. Her hafta farklı bir anket firması sonucu açıklıyor. Birinci hangi parti olacak? Biz bu ankette biraz değişiklik yaptık. Hangi partiye kesinlikle oy vermezsin?
Reklam
Profesörler Hesaplayamadı! Orta Sınıf Yıllar İçinde Asgari Ücret Karşısında Nasıl Eridi?
Asgari ücrete gelen son zammın yüzde 55'e yakın olması hem yüzde 30 zam alan memur ve emeklilerin hem de özel sektörde geniş bir kitlenin gündeminde. 2022'ye girerken de asgari ücrete yüzde 50 oranında zam yapılmasıyla son yıllarda bir çok maaş asgari ücrete yakınsadı. Enflasyonda son yıllardaki yükseliş, gelir dağılımında adaletsizliği ve farkı artırırken, orta sınıf kavramının yok olmaya başlaması da asgari ücret üzerinden görülebiliyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Dükkan Sahibi Terörü: Kiracısını Çıkarabilmek İçin Tavanı Deldi
Laleli'de iddiaya göre dükkan sahibi M.Ş., kiracısını çıkarabilmek için delikler açtığı tavandan sarımsaklı su, yağ ve çamaşır suyu döktü. Kiracı Guiaunai Roustamova, 'Kirayı 112 bin liraya yükseltmek istedi, kirada uzlaşamadık. Mağazanın tavanında delikler açtı. Sarımsaklı su, yağ ve çamaşır suyu dökmeye başladı. Bu nedenle mağazada hasar oluştu, kıyafetler kullanılamaz hale geldi. Aşağı yukarı 100 bin liralık zararım var' dedi.
Konya Köpek Katliamı Davası: Verilen Cezayı Az Bulan Savcılıktan İtiraz
Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde köpeğin kürekle öldürülmesine ilişkin açılan davada yargılanan sağlık teknisyeni Murat Bacak ile Sefa Çakmak'a 1 yıl 3'er ay hapis cezası verilmişti. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, verilen karara itiraz etti. Savcılık itirazında, her iki sanık hakkında verilen cezada alt sınırdan daha fazla uzaklaşılması ve haklarında verilen hükmün açıklamasının geri bırakılmaması gerektiği belirtildi.
Reklam