Görüş Bildir
Anne Tartıştığı Oğlunu Tabancayla Vurdu
İzmit'te Mert K. (24), evde tartıştığı annesi Canan K. (48), tarafından tabancayla vuruldu. Yaralanan Mert K. hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Canan K. ise polise verdiği ifadesinde oğlunu korkutmak istediğini, namluda mermi olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi.
Askerlik Başvurusu Nasıl Yapılır? E-Devlet'ten Askerlik Başvurusu Yapma Rehberi
Askeralma Kanunu'na göre askerlik yaşı gelen vatandaşlar, askerliklerini yerine getirmekle yükümlüdür. Askerlik çağına gelen bireyler de askerliğe nasıl ve nereden başvurulacağını araştırıyor. Başvurular, ilgili kurumlara giderek gerçekleştirilebilirken dijital ortamdan da yapılabiliyor. İşte adım adım e-Devlet üzerinden askerlik başvuru yapma rehberi.
Demirtaş 'Ya Demokrasi Ya Mutlak Diktatörlük' Dedi ve Ekledi: 'Bir Araya Geleceğiz'
Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter'dan seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Son paylaşımlarında, seçimlerin kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Demirtaş 'Tüm liderlere sesleniyorum, yakında hepinizle bir araya geleceğiz. Ya içeride ya dışarıda!' ifadelerini kullandı.
Altılı Masa'da Cumhurbaşkanı Adayı İçin Kritik Tarih: 26 Ocak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından Altılı Masa da seçim çalışmalarını hızlandırdı. Merakla beklenen Cumhurbaşkanı adayı için 26 Ocak Perşembe günü önemli bir toplantı gerçekleştirilecek. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, toplantı ile ilgili olarak 'İlk kez yoğun ve kapsamlı şekilde cumhurbaşkanı adayı üzerinde durulacak' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Emekli Maaşı Yetmeyip Çalışmaya Devam Edecek EYT'lilere Tazminat Önerisi
Uzun yıllardır tartışmalı olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) 2022 Aralık ayında Erdoğan açıklamasıyla emeklilik hayallerine kavuşmuştu. Genç yaşta emekli olacakların sosyal güvenlik sisteminde yaratacağı tahribata yönelik tepkilerin yanında bir çok EYT'linin de son yıllardaki ekonomik koşullar göz önüne alındığında çalışmaya devam etmek zorunda kalacağı görünüyor. Bu da tazminat ikileminde gündem oluyor.
Reklam
Hz. Muhammed'e Hakaret Etmişti! Şimdi de Kur'an-ı Kerim Yırttı
etiket
İsveç'te aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yakmasının etkisi sürerken benzer bir olay da Hollanda'da yaşandı. Pegida isimli islam karşıtı grubun Hollanda lideri Edwin Wagensveld, Den Haag kentinde Kur'an-ı Kerim sayfalarını yırttı. Edwin Wagensveld'in daha önce de megafon kullanarak Hz. Muhammed'e hakaret ettiği öğrenildi.
Reklam
Hangi Partiye Kesinlikle Oy Vermezsin?
etiket
Erken seçimin tarihi belli oldu. 14 Mayıs için hazırlıklar yapılıyor. Her hafta farklı bir anket firması sonucu açıklıyor. Birinci hangi parti olacak? Biz bu ankette biraz değişiklik yaptık. Hangi partiye kesinlikle oy vermezsin?
Reklam