Görüş Bildir
Reklam
15 Yıl Önce Kaybolmuştu: Eşi 'Cinayet' Şüphesiyle Tutuklandı
Kocaeli İzmit'te polis ekipleri, 15 yıl önce kaybolan 24 yaşındaki Ayşegül Serin ile ilgili dosyayı yeniden incelemeye aldı. Polis, öldürmüş olabileceği şüphesiyle eşi Sedat Serin ve kayınvalidesi F.S.'yi gözaltına aldı. Sedat Serin tutuklanırken, kayınvalidesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Reklam
Meteoroloji Uzmanları Kar Yağışı İçin Tarih Verdi: 5 Gün Sürecek Kar Yağışı İstanbul'a Ne Zaman Geliyor?
Beklenen kış bir türlü gelmeyince vatadaşlar kar yağışının ne zaman başlayacağını merak etti! Kurak geçen kış ayları endişeye yol açarken Meteoroloji uzmanları kar için tarih verdi! Ülkenin doğu kesimlerinde başlayan kar yağışlarının ardından Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ve Onur Şen, İstanbulluları da uyardı! İstanbul'a 5-6 gün sürecek kar geliyor. Tüm Türkiye beyaza bürünüyor!İşte Meteoroloji Uzmanları tarafından yapılan kar açıklamaları!
Reklam
Güldür Güldür Show Yok mu, Neden Yok? Güldür Güldür Show Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?
Show TV'nin 28 Ocak 2023 Cumartesi günü yayın akışı belli oldu! Yayın akışında yer almayan Güldür Güldür Show ise  merak konusu oldu. BKM imzalı Güldür Güldür Show izleyicileri, arama motorunda 'Güldür Güldür Show yok mu, neden yok?' diye araştırma yapmaya başladı. Peki, Güldür Güldür neden yok? Yeni bölümü ne zaman? Yoksa, Güldür Güldür ekrana veda mı etti? İşte, Güldür Güldür Show yayın tarihi
Reklam
Reklam
Reklam