Görüş Bildir
Kaan Ayhan Galatasaray'da
Giresunspor maçında aldığı 3 puan ile galibiyet serisini 10 maça çıkaran Galatasaray, devre arası transfer döneminin ilk imzasını attırıyor. Sarı kırmızılı takım, Sassuolo forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan'ın transferi konusunda kulübü ile görüşmelere başladığını açıkladı.  
Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: 28 Ocak Cumartesi Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
En çok oynanan şans oyunlarından biri olan Çılgın Sayısal Loto da bugün de büyük ikramiye heyecanı yaşandı. Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen pek çok kişi Çılgın Sayısal loto sonuçlarını merak ediyor. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte 28 Ocak Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaralar.
Reklam
DEVA Partili İlçe Başkanı ve 100 Üye AK Parti'ye Geçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim için 14 Mayıs'ı işaret etmesi üzerine tartışmalar devam ederken, DEVA Partisi Gerze İlçe Başkanı ve 100 parti üyesi, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Partiye geçenlerin rozetlerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu taktı.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
15 Yıl Önce Kaybolmuştu: Eşi 'Cinayet' Şüphesiyle Tutuklandı
Kocaeli İzmit'te polis ekipleri, 15 yıl önce kaybolan 24 yaşındaki Ayşegül Serin ile ilgili dosyayı yeniden incelemeye aldı. Polis, öldürmüş olabileceği şüphesiyle eşi Sedat Serin ve kayınvalidesi F.S.'yi gözaltına aldı. Sedat Serin tutuklanırken, kayınvalidesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Meteoroloji Uzmanları Kar Yağışı İçin Tarih Verdi: 5 Gün Sürecek Kar Yağışı İstanbul'a Ne Zaman Geliyor?
Beklenen kış bir türlü gelmeyince vatadaşlar kar yağışının ne zaman başlayacağını merak etti! Kurak geçen kış ayları endişeye yol açarken Meteoroloji uzmanları kar için tarih verdi! Ülkenin doğu kesimlerinde başlayan kar yağışlarının ardından Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ve Onur Şen, İstanbulluları da uyardı! İstanbul'a 5-6 gün sürecek kar geliyor. Tüm Türkiye beyaza bürünüyor!İşte Meteoroloji Uzmanları tarafından yapılan kar açıklamaları!
Reklam