Görüş Bildir
Eşini Öldürüp 'Gururlu Hissediyor' Paylaşımı Yapmıştı! İfadesi Ortaya Çıktı
Çanakkale'de boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşe Korur'u av tüfeği ile öldürüp, sosyal medya hesabı üzerinden 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapan Gencay Korur hakkında iddianame tamamlandı. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet istenen Korur'un ifadesinde 'Dosya içeriğindeki bütün paylaşımları ben yaptım. Eşimi öldürdüğüm için pişmanım' dediği ortaya çıktı.
Twitter Binasında Uyurken Çekilen Fotoğrafıyla Viral Olan Esther Crawford Türk Basınını Eleştirdi!
Geçtiğimiz Kasım ayında yaptığı bir paylaşımla viral olan Twitter'ın ürün yönetim direktörü olan Esther Crawford, Türk basınını eleştirdi. Olayın sunuşundan rahatsız olduğunu dile getiren Crawford, yaptığı açıklamada 'Konu, Twitter'daki işim olmasına rağmen yıllar öncesine ait bikinili bir fotoğrafımı kullanmışlar. Ofiste hiç bikini giymedim ve aralarından seçim yapılabilecek pek çok giyinik fotoğrafım var… ancak koştukları şey buydu' ifadelerini kullandı. Detaylar içeriğimizde...👇
Reklam
Deprem mi Oldu? 29 Ocak Pazar AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Dakika Depremler Listesi
Ülkemizde yaşanan depremler, sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından günün erken saatlerinden bu yana araştırılıyor. Son dakika depremlerinin detayları merak konusu oldu. 'Deprem mi oldu?' sorusunun yanıtını bulmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İran'ın Batı Azerbaycan eyaletine bağlı Hoy kentinde meydana gelen deprem Van ve çevre illerde de paniğe neden oldu.  AFAD ve Kandilli Rasathanesi meydana gelen depremlere dair verileri kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Peki 29 Ocak deprem mi oldu, nerede deprem oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi 29 Ocak Pazar 2023 son depremler listesi…
Reklam
29 Ocak Pazar Hava Durumu: Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak? Yağış Var mı?
Ocak aynın son hafta sonunu yaşarken hava sıcaklıklarında ani düşüşler yaşandı. Vatandaşlar ise pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu raporunu yayınlandı. Yurdun pek çok bölgesinde yağmur ve kar yağışı görülecek. Özellikle yüksek kesimlerde kar yağışları görülecek. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 29 Ocak Pazar günü hava durumu raporu.
Reklam
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD ve Avrupa Ülkeleri İçin Seyahat Uyarısı
Dışişleri Bakanlığı, bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana gelmesi nedeniyle, ABD'de de polis şiddeti sonrasında ülkede yaşanan protestolar ve ırkçı saldırılar nedeniyle Avrupa ülkeleri ve ABD için seyahat uyarısı yaptı.
Reklam
Kaan Ayhan Galatasaray'da
Giresunspor maçında aldığı 3 puan ile galibiyet serisini 10 maça çıkaran Galatasaray, devre arası transfer döneminin ilk imzasını attırıyor. Sarı kırmızılı takım, Sassuolo forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan'ın transferi konusunda kulübü ile görüşmelere başladığını açıkladı.  
Reklam
Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: 28 Ocak Cumartesi Çılgın Sayısal Loto Sonuçları ve Kazandıran Numaralar
En çok oynanan şans oyunlarından biri olan Çılgın Sayısal Loto da bugün de büyük ikramiye heyecanı yaşandı. Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen pek çok kişi Çılgın Sayısal loto sonuçlarını merak ediyor. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte 28 Ocak Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve kazandıran numaralar.
Reklam