Görüş Bildir
Reklam
Altan Öymen Kimdir? Siyasetçi Altan Öymen Kaç Yaşında, Hangi Görevleri Yaptı?
Gündemin öne çıkan isimleri arasında Altan Öymen de yer aldı. Siyaset dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Altan Öymen hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Sıcak gündemde Öymen'in adını görenler tanınan siyasetçinin hayatını ve kariyerini merak etti. Peki Altan Öymen kimdir? Altan Öymen kaç yaşında, ne iş yapıyor? Altan Öymen hangi görevleri yaptı?Detayların tamamı içeriğimizde...
Akşener'den Erdoğan'a Sinan Ateş Sorusu: 'Katilleri Kim?'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'a 'bu sorulara cevap vermeden seni o koltukta oturtmayacağım' diyen Akşener, '38 yaşındaki, genç bir akademisyene, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı’na, Ankara’nın göbeğinde, kim suikast düzenledi? Banu Çiçek'in ve Bengisu’nun babasına, Sinan Ateş’e, kim kıydı? Katiller, nerede saklanıyor? Saklanmalarına, kim izin veriyor?' sorularını yöneltti.
Reklam
Asgari Ücretle Ödenen Doğal Gaz Faturası Hesabı Kafaları Karıştıracak!
Maaşlarda artış yaşayan çalışanların oransal bir beklentileri yoksa ilk etapta ne olursa olsun kendini iyi ve zengin hissettiği gerçeğini göz ardı etmiyoruz. Bu özellikle son yıllarda asgari ücrette gerçekten çok geçerli bir durum. Ancak kapitalizmin nasıl verdiğini de bilecek kadar iş tecrübesi olanlar bu artışları ister istemez de sorguluyor. Asgari ücret artışını doğal gaz faturasıyla karşılaştırınca da zaten verilen zamların ya da artan maaşın sayılardan ibaret olduğu da ortaya çıkıyor.
Reklam
1 Şubat Çarşamba İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da baraj doluluk oranları son 10 yılın en düşük seviyesine ulaştı! İstanbul'a su sağlayan tüm barajlarda doluluk oranı yüzde 35'in altına düştü. Ülkemizde  Şubat ayının ilk gününde bile hâlâ sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, yağış miktarının yetersiz kalması ve artan tüketim, kuraklığı mı işaret ediyor? Yağışlar başlamazsa ülkemizde kuraklık yaşanabileceğine dair endişeler sürüyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 1 Şubat Çarşamba gününe ait doluluk oranlarını Peki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Deprem mi Oldu? 1 Şubat Çarşamba AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Dakika Depremler Listesi
Yaşanan son dakika depremleri ülke gündeminde yer alıyor. Bulunduğu gölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar “Deprem mi oldu?” sorusunun yanıtını araştırmak için arama motorlarına yöneldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından meydana gelen tüm depremlerin detaylı verileri güncel olarak paylaşılıyor. Peki 1 Şubat Çarşamba deprem mi oldu, nerede deprem oldu?İşte son dakika depremler listesi…
Reklam
1 Şubat Çarşamba Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Haftaya düşüşle başlayan Brent petrol bugün 85 dolar seviyesinde alıcı buluyor. Petrol piyasalarındaki bu hareketilik ise akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Akaryakıta indirim geliyor. Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek indirim 2 Şubat'tan itibaren geçerli olacak. Peki, akaryakıt indirimi ne kadar olacak? Bugün Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? İşte, 1 Şubat Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Aramızdan Ayrılalı Tam 24 Yıl Oldu! 11 Maddede Barış Manço'nun Bilinmeyenleri
etiket
Bayram şarkımız oldu, ilk takip ettiğimiz program oldu, AYI kelimesini sevdirip okumayı öğreten oldu belki de. Çok şey oldu Barış Manço bizim için. Birkaç nesil büyüdü onunla. Birkaç kuşak tanıdı bildi onu, dünyalar saygı duydu, göklere çıkardı bu eşsiz insanı. Belki de Barış Manço hakkında hala bilmediklerimiz, duymadıklarımız vardır. Onu keşfetmek hala mümkün olamadı dersek yanılmayız.
Reklam
1 Şubat Çarşamba Günü İstanbul’da Yaşanacak Elektrik Kesintisi Adresleri Belli mi? 1 Şubat Elektrik Kesintisi
İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 1 Şubat Çarşamba günü yaşanacak elektrik kesintilerini merak etti. Konuyla ilgilenen vatandaşlar paylaşılan kesintileri araştırmaya başladı. 1 Şubat Çarşamba günü hangi ilçelerde elektrik kesintisinin yaşanacağı merak konusu oldu. 1 Şubat Çarşamba günü hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? Elektrikler ne zaman gelecek? İşte kesinti hakkındaki tüm detaylar...
Gültekin Uysal Özür Diledi: 'Yanlış Bir Örnek Verdim'
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dün akşam Ümit Özdağ'a verdiği 'çocukluğunda tecavüze uğramış' yanıtı sonrası gelen tepkilerin ardından attığı tweeti silmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uysal, 'Yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum' dedi.
Reklam