Görüş Bildir
Haberler
Haftaya Rekorla Başladı! Euro ve Dolar Zirvede: Altın Fiyatlarında Son Durum Ne Oldu?

etiket Haftaya Rekorla Başladı! Euro ve Dolar Zirvede: Altın Fiyatlarında Son Durum Ne Oldu?

TL'deki değer kaybının sürmesiyle dolar ve euro zirveden inmezken, altın da onstaki yükselişin devam etmesiyle yükseklerde geziyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dolar, TL karşısında 32 üzerini test etmeye devam ediyor.

Dolar, TL karşısında 32 üzerini test etmeye devam ediyor.

Geçen hafta ABD verilerinin ve jeopolitik gerilimlerin etkisiyle Fed'in faiz indirimlerindeki beklentilerle de dolar yükselişe geçmişti. 

Dolar/TL zirvesini 6 Mart'ta 32,0357 seviyesine taşırken, yeni haftanın ilk işlem gününde 31,99-32,00 seviyelerinde işlem görüyor.

Euro/TL 35,35 seviyesinin üzerine çıkarak yeni zirve seviyesini gördü.

Euro/TL 35,35 seviyesinin üzerine çıkarak yeni zirve seviyesini gördü.

Geçen haftanın son iki işlem gününde 35 liranın üzerini test eden euro kuru, haftaya başlarken, bu seviyede daha kalıcı bir hareket izleyerek tarihi zirvesini de 35,3523 seviyesine taşıdı.

Ons altın rekor seviyelerin görülmesinin ardından yatay seyir izliyor.

Ons altın rekor seviyelerin görülmesinin ardından yatay seyir izliyor.

Ons altın, ABD işgücü piyasasındaki soğuma ve Fed'in açıklamalarının etkisiyle Cuma günü rekor seviyeleri görmesinin ardından bugün yatay seyir izliyor.

Altın, ABD işgücü piyasasında soğumaya işaret eden verilerin ardından Cuma günü 2.194,99 dolar ile rekor kırmıştı. Yeni haftanın başında ons altın 2178 dolar civarında seyrederken, gram altın da Kapalıçarşı'da 2 bin 400 TL seviyesinde işlem görüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erkin esenn

Zır zır ağlayan gurbetçi ümmet kardeşlerimiz için iyi, ampul etrafında dönen sinek ümmet için kötü haber ama yüksek derecede mal oldukları için kötü olduğunu... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Gurbetçilerin vatan aşkı patlak vermeye başlamıştır şimdi içimizdekileri hiç demicem onlar alkış yapmaya devam etsinler sormasınlar aklını kullanmasınlar, so... Devamını Gör

Bozkurt

Yakın bir zamanda 13. sabır isteği gelir.