Görüş Bildir
Gültekin Uysal Özür Diledi: 'Yanlış Bir Örnek Verdim'
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dün akşam Ümit Özdağ'a verdiği 'çocukluğunda tecavüze uğramış' yanıtı sonrası gelen tepkilerin ardından attığı tweeti silmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uysal, 'Yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum' dedi.
Motorine İndirim Geliyor
Brent petrol fiyatlarında yaşanan oynaklık nedeniyle akaryakıt fiyatlarındaki değişim sürüyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorine 1 lira 2 kuruş indirim bekleniyor. 
Reklam
Acımız Çok Büyük! Ancak Deprem Bölgelerinden Gelen İddiaların Kaçı Doğru?
Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız büyük acıdan sonra sosyal medyada viral olan, haber sitelerinde ve hatta gazetelerde kendine yer bulmuş bazı haberler gerçeği yansıtmıyor ancak ilk etapta hepimiz bunun tersi olduğunu düşünüyoruz. Gelin deprem gündemimizi meşgul eden bu haberler neymiş ve işin aslı nasılmış hep birlikte öğrenelim.Kaynak: Teyit.org
Reklam
1 Şubat Çarşamba Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Kar Yağacak mı?
Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte ülkenin pek çok yerinde kar yağışları başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise haftalık hava durumu raporunu yayınladı. Ordu, Giresun, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 1 Şubat Çarşamba İzmir, İstanbul ve Ankara hava durumu.
Reklam
Reklam
Reklam
Barış Manço Kimdir? Bilinmeyenleri ile Geçmişten Bugüne Barış Manço
7'den 77'ye tüm Türkiye'nin Barış Ağabeyi, Barış Manço kimdir? Biz onu Uzun Saçlı Dev Adam ve Barış Çelebi olarak da tanıdık. Gelin, ölümünün 24. yıl dönümünde; 40 yıllık sanat yaşamında adını tüm dünyaya duyuran Anadolu rock müziğinin efsane ismi Barış Manço'yu yakından tanıyalım. Belki de daha önce hiç duymadığınız yönleriyle Barış Manço:
Reklam