Görüş Bildir
Barış Manço Kimdir? Bilinmeyenleri ile Geçmişten Bugüne Barış Manço
7'den 77'ye tüm Türkiye'nin Barış Ağabeyi, Barış Manço kimdir? Biz onu Uzun Saçlı Dev Adam ve Barış Çelebi olarak da tanıdık. Gelin, ölümünün 24. yıl dönümünde; 40 yıllık sanat yaşamında adını tüm dünyaya duyuran Anadolu rock müziğinin efsane ismi Barış Manço'yu yakından tanıyalım. Belki de daha önce hiç duymadığınız yönleriyle Barış Manço:
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Kartal'da Bir Anne ve İki Çocuğu Evde Ölü Bulundu!
İstanbul Kartal'da bir kadın ve iki çocuğu evde ölü bulundu. Yakınlarının haber alamaması üzerine ailenin evine polis ekipleri yönlendirildi. İçeri giren ekipler, 40 yaşındaki kadın ve iki çocuğunun cansız bedeni ile karşılaştı. Ölümlerin doğal gaz sızıntısı nedeniyle gerçekleştiği ihtimali üzerinde duruluyor. 
Reklam
5 Bin 15 Kadının Yardım Çığlığı: 'İhbarların Yüzde 55,3'ünde Kadınlar, Eşlerinden Şiddet Gördüğünü Belirtti'
Kadına yönelik şiddet her geçen gün artmaya devam ediyor. İktidar, şiddeti önlemeye, caydırmaya yönelik harekete geçmesi gerekirken, susmayı tercih ediyor. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF), Ev İçi Şiddet Acil Yardım Hattı 2022 Yılı Veri ve Analiz Raporu’nu açıkladı. Rapora göre, şiddet ihbarlarının yüzde 55,3'ünde kadınlar, eşlerinden şiddet gördüğünü söyleyerek, yardım istedi. 
Reklam