28 yıldır Finlandiya’da yaşayan bir gurbetçi TR Haber mikrofonlarına konuştu. Muhabirin soruları eşliğinde yapılan röportaj sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İzleyiciler gurbetçinin yanıtları karşısında yorumlarda buluşarak tepki gösterdi.
Son birkaç haftadır TikTok’ta bir makyaj revaçta. Herkes bu makyajı yapıyor ve içerikler üretiyor. @aleynaddc adlı kullanıcı da arkadaşıyla bu makyajı yapmak için bir araya geldi. Ancak şansları pek yaver gitmedi.
Her gün erken uyanıyor, kahvaltısını yapıyor ve sonra yürüyüşe çıkıyor. Düzenli olarak tam 40 senedir spor yapan Çinli adamın gerçek yaşı ise 75!Kaynak
İstanbul Bağcılar’da yaşanan olayda ters yönden gelen bisikletli bir çocuk motor sürücüsüne çarptı. O anlar kask kamerasından anbean kaydedildi. Gelin detaylara birlikte bakalım.
Temizlik konusunda ipin ucu bir kere kaçınca bir daha yakalamak zor olabiliyor. Ha yaptım, ha yapacağım derken bir bakıyorsunuz günler belki de haftalar geçmiş. Bir programa katılan kadının ise bırakın günler aylar geçmesini, evini temizlemeyeli 6 yıl olmuş.
Bergüzar Korel, muhabirlerin 'Eşinizin hangi halini beğeniyorsunuz?' sorusuna verdiği abartılı cevap ile eşi Halit Ergenç'in kalbini bir kez daha çaldı!
'Organize suç örgütü kurmak' suçundan aranan ve yurt dışında bulunan Sedat Peker'den uzun bir aradan sonra yeni görüntü geldi. Eşi Özge Peker'e doğum günü süprizi yapan Sedat Peker, uzun bir aradan sonra kameralara poz verdi.
Katıldığı sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle 13 gündür tutuklu olan Dilruba ile ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin 'Dilruba bence tutuksuz yargılansın. Muhtemel ki ilk duruşmada serbest kalacak.' dedi.
Bir evin balkonuna döşediği fileyi tırmanarak test eden ustanın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Metrelerce yükseklikte fileye asılı duran ustayı izleyenler büyük korku yaşarken yapılan hareket çakmakla tüp kontrolüne benzetildi.
Süperstar Ajda Pekkan ve kız kardeşi Semiramis Pekkan'ın arasının son dönemde limoni olduğu konuşulurken bu iddiayı güçlendirecek bir hareket geldi. Bir videosu sosyal medyada viral olan Semiramis Pekkan, röportajda 'İnsanlar başarılı olsun ama başarının yolunda kendilerini kaybetmesinler' dedi, kafalar karıştı!
Sosyal medya platformu Instagram'da 'arifgeziyoor' adıyla içerik üreten bir genç, 3 farlı ülkenin havaalanında bulunan hamburger zincirinin fiyatlarını inceledi. Türkiye'de İstanbul Havalimanı'nda 924 TL olan hamburgeri, Abu Dabi'de 443 TL'ye alan ve son olarak Güney Kore'deki en pahalı menüyü 274 TL'ye alabilen genç 'Sizce bu üç havalimanındaki hamburgerlerde bu kadar fiyat farkının olmasının sebebi nedir?' dedi.
Menzil şeyhi Muhammed Saki Elhüseyni'nin Menzil köyünde bir camiye gelişi esnasında kaydedilen görüntülerde, müritlerin tuhaf bağırışmaları duyuldu. Kalabalık arasında bulunan küçük bir çocuk seslerden korkarak, 'Baba niye bağırıyorlar?' diye sordu.
Marketten aldığı kabı turuncu saç boyasıyla saçlarını boyayan genç kadın sonucu görünce hayrete düştü. Saçlarının ve kaşlarının siyah olduğunu söyleyen genç kadın, 'Vicdanınız kutulardaki boyaları karıştırmaya nasıl elveriyor. Abi şaka gibisiniz, mesela bak böyle bir şey oldu. Peki benim bir sürü bedduam olmayacak mı?' dedi.
Almanya'da trene bindikten sonra bilet kontrolüne giren genç kadının '5 euro bana biraz pahalı geliyor, kontrol edilmeseydi üzülürdüm.' sözlerine kompartıman görevlisi 'Bilet, kontrol ettirmek için değil ki. Bir yerden bir yere gitmek için alıyorsun.' yanıtını verdi. Genç kadının bilet kontrolü sevinci sosyal medyada tepki çekti.
Motosiklete artçı olarak binen genç uyarıları dikkate almayınca olanlar oldu. Sürücünün 'Sıkı tutun deneyelim.' demesi sonrası arkadaşına tutunmak yerine, arka tutamaklardan tutan artçı tepe taklak düştü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, dönme dolapta mahsur kalan 20 kişi korku dolu anlar yaşadı. Yarım saatten fazla yağışlı havada kurtarılmayı bekleyenler sosyal medyadan isyan etti. İtfaiye ekipleri mahsur kalanları yoğun bir çalışma sonrası kurtarmayı başardı.
En büyük hayvan dostlarımızdan biri elbette kediler. Sokakta, evde, gittiğimiz her yerde karşımıza çıkan bu dünya minnoşu kediler arasında bir tanesi var ki şu ara X kullanıcılarının dilinde!
Yaptığı sohbetleri sosyal medyada yayınlayarak ünlü olan Fazlı Tonar isimli 'Hoca'nın piyano çalmanın günah olduğunu söylemesi sosyal medyayı hareketlendirdi. Videoyu izleyen Oğuzhan Uğur, yaptığı yoruma ünlü piyanist Fazıl Sayı'ı etiketleyerek 'Yanacaksın' dedi. O anlar sosyal medya kullanıcılarını gülümsetti.
Düğünlere çocukların alınıp alınmaması meselesi uzun zamandır tartışılan bir konu. Kimileri bunu çok haklı bulurken kimileri ise terbiyesizlik olarak değerlendiriyor. Geçtiğimiz günlerde bir düğünde yine bu tartışmayı akıllara getiren bir olay yaşandı.