Görüş Bildir
Haberler
Seks Sahneleri ile Nefesinizi Kesecek, Yayınlandıkları Döneme Damga Vuran 18 Film!

Seks Sahneleri ile Nefesinizi Kesecek, Yayınlandıkları Döneme Damga Vuran 18 Film!

gormeyen goz
04.05.2018 - 13:45 Son Güncelleme: 04.05.2018 - 19:11

Romantizm ve tutkunun birleşimi olarak seyirciyle buluşan bu filmler vizyona girdikleri andan itibaren izleyici etkisi altına almıştır. Filmlerin konularının yalnızca romantizm olmaması ve izleyiciyi kendisine bağlamak için yararlandıkları seks sahneleri de yayınlandıkları döneme adeta damga vurmuştur. Sahneleriyle çok konuşulan 18 filmi sizler için derledik.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/davirocha/co...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşk (2015)

1. Aşk (2015)

Bir filmi tamamen tutkulu seks sahneleri için izlemek ister misiniz? O zaman sizleri 'Aşk' filmiyle tanıştırıyoruz. Aşk filmi yaklaşık olarak iki saat on beş dakika boyunca kuralsız seksi bizlere anlatıyor. Bu film Cannes Film Festivalinde sahneye çıkmış ve yayınlandığı yılın en çok övgüsünü alan film olmuştur. Hikaye, Paris'te yaşayan bir çiftin komşularını biraz eğlenme amaçlı evlerine çağırmaya karar vermesini konu almaktadır.

2. 9 1/2 Hafta (1986)

2. 9 1/2 Hafta (1986)

80'li yıllara damgasını vurmuş bu film, Kim Basinger'ın seks sembolü olarak belirlenmesinde önemli rol oynamıştır. Bu film içerisinde her şeyi bulmak mümkün. Merdiven seksleri, bol tutkulu ve göz kamaştırıcı öpüşme sahneleri gibi bazı küçük detayları film içerisinde görebiliriz.

3. Ananı Da! (2001)

3. Ananı Da! (2001)

Bu film seks ve yanlış yola sapılmış bir seyahat hikayesini anlatıyor. Ananı Da filmi, iki gencin kendilerinden yaşça büyük bir kadın ile beraber Meksika'nın her yerini gezdikleri sırada kendilerinin seksüel yeteneklerini keşfetmelerini anlatan bir filmdir. Aynı zamanda film, oldukça şehvetli üçlü ilişkileri de içinde barındırmaktadır.

4. Ölesiye (1992)

4. Ölesiye (1992)

Belki de bazı insanlar için, onların içini gıdıklayacak şekilde tasmalarla bağlanmalarından daha önemli bir şey yoktur. Film içerisinde çeşitli skandallara da yer verilmiştir. Ve ortaya çıkacak en büyük skandal, ana karakterin İngiltere Parlamentosu mensubu olması ve diğerinin de oğlunun nişanlısı olmasıdır. İyi Eğlenceler!

5. Temel İçgüdü (1992)

5. Temel İçgüdü (1992)

Bu gerilim filminde, Michael Douglas ve Sharon Stone bir katilin peşine düşmüşler, evet! Büyük ihtimalle de sinema tarihinin en sıcak sahnelerini paylaşmışlardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Brokeback Dağı (2005)

6. Brokeback Dağı (2005)

2000'li yılların Hollywood esintisi içerisinde, bu film sahneleriyle çok konuşulmuştur. Hatırlamanıza yardımcı olursa diye söyleyelim, film bir çiftlik içinde Jake Gyllenhaal ve Heath Ledger'ı barındırıyor.

7. Mavi En Sıcak Renktir (2013)

7. Mavi En Sıcak Renktir (2013)

Adele ve Emma arasında geçen aşk, film tarihinde gelmiş geçmiş en güzel romantizm sahnelerini ve en gerçekçi seks sahnelerini barındıran filmdir. Eğer bu yazıyı okuyorsanız ve filmi hala izlemediyseniz, vakit kaybetmeden izleyin deriz!

8. Titanik (1997)

8. Titanik (1997)

Klişe? Evet! Klasik? Aaaaa evet!

9. Aşk İçin Kiki (2016)

9. Aşk İçin Kiki (2016)

Eğer bu İspanyol yapımı film sizi kımıldatmıyorsa ve içinizi ısıtmadığını düşünüyorsanız eminiz ki Madrid'in yaz sıcağında da etkilenmezsiniz :)

10. Bahar Tatili (2012)

10. Bahar Tatili (2012)

Umarız havuzda takılmayı seviyorsunuzdur, çünkü Bahar Tatili'nde Vanessa Hudgens, Ashley Benson ve James Franco ile kendinizi havuzda bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aquarius (2016)

11. Aquarius (2016)

Bu Portekiz filmi bize 65 yaşında ve dul olan bir kadının yalnızlıklarından kurtulmak istemesi ve cinsel arzularını yerine getirmesi için erkek bir fahişeyi işe almasını anlatıyor.

12. Neon Boğa

12. Neon Boğa

Brezilya sinemasının gelmiş geçmiş en iyi filmi olması konusunda hem fikir olunan Neon Boğa, Galego adlı bir kovboyun stilist olmaya başlamasını konu almaktadır. Merkezi seks sahneleri hakkında bizden çok bir şey alamayacaksınız fakat izlediğinizde çok hoş sürprizlerle karşılaşacağınız konusunda bize güvenebilirsiniz :)

13. Aşk ve Küller (2010)

13. Aşk ve Küller (2010)

Ryan Gosling ve Michelle Williams'ın evli bir çifti canlandırdığı filmde, evliliklerinin zaman içinde evrimleştiği görülmektedir. Bu evrimleşme sürecinin elbette ki, seksle olduğunu söylesek daha tatlı olmaz mı?

14. Dikkat, Şehvet (2007)

14. Dikkat, Şehvet (2007)

Ang-Lee yapımı film için NC-17 derecelendirilmesine göre size üç kelimemiz var: EMNİYET KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN!  Hikaye İkinci Dünya Savaşı sırasında yer alan, genç Çinli bir kızın üniversitedeki tiyatro grubu ile birlikte Japon casusuna komplo kurup öldürmeyi amaçlamasını anlatmaktadır. Daha sonraları bu Japon casusun kadına olan aşkı da kafa karışıklığına sebep olabiliyor.

15. Aşk Sarhoşu (2010)

15. Aşk Sarhoşu (2010)

Bilirsiniz, hepimiz hayatımızda amaçsızca dolaşmasına izin verdiğimiz insanları tutarız ve bazen onlarla hiç durmadan seks yapmak isteriz. Bu durum Anne Hathaway ve Jake Gyllenhaal canlandırdığı karakterlerde daha az ya da daha çok gerçekleşebiliyor. Bizim düşüncemize göre, koca bir film boyunca bir tane bile kötü seks sahnesi yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sadakatsiz (2002)

16. Sadakatsiz (2002)

Connie Summer New York'ta yaşayan, harika bir aileye ve bir köpeğe sahip bir kadın. Ta ki o güne kadar! Bir gün bir yabancıyla karşılaşır ve bu yabancı onun hayatını alt üst eder. Sizlere restoran tuvaletlerini ve sinemaları farklı bir bakış açısıyla düşünmeye davet eden bir film olduğunu söylesek?

17. Düşler, Tutkular ve Suçlar (2003)

17. Düşler, Tutkular ve Suçlar (2003)

Paris'te bir apartman dairesinde yaşayan Fransız ikizlerinin Kaliforniya'lı bir öğrenciyle tanışmalarını konu alan bir filmdir. Eğer hoşunuza giderse filmin diğer bir şansı da öğrenciler yalnızca seks yapmamakla birlikte politika hakkında ve '68 yılından beri sürmekte olan Paris'li öğrenci ayaklanmalarından da konuşmalarıdır.

18. Gözleri Tamamen Kapalı

18. Gözleri Tamamen Kapalı

Nicole Kidman ve Tom Cruise'un sıcak seks sahnelerinin bu filmi sonsuza kadar tekrar ve tekrar izlemenizi sağlatacağına eminiz. Hepsi bu kadar da değil! Gözleri Tamamen Kapalı, Stanley Kubrick gibi harika bir yönetmen tarafından perdeye yansıtılmış. Ve tabii ki de filmin konusu New York'taki seks partileri...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
423
336
182
136
85
58
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın