Görüş Bildir
21 Ekim Pazartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 21 Ekim Pazartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Narin Güran Cinayetinde Son Dakika: Amca, Anne, Ağabey ve Nevzat Hakkında Ağırlaştırılmış Müebbet Talebi
Narin Güran cinayetine ilişkin HTS kayıtları ve DNA incelemeleri dahil tüm deliller savcılığa teslim edildi.Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında çuval içerisinde üzeri taşlarla örtülü halde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede tutuklu sanıklar Narin’in amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran ile cesedi dere yatağına taşıdığını itiraf eden komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında ‘iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
Canlı Yayında Fethullah Gülen’e Rahmet Okuyan Spiker Aysın Komitgan Gözaltına Alındı
Bursada Bugün isimli haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölüm haberini rahmet okuyarak duyurdu. Hatasını fark eden Komitgan sosyal medya hesabı üzerinen 'ÖLDÜ' mesajını paylaştı.Aysın Komitgan, 'Mekanı cennet olsun' ifadesini kullanması nedeniyle 'suç ve suçluyu övmek' ve 'terör propagandası yapmak' iddialarıyla gözaltına alındı. 
Reklam
Reklam
Türkiye’nin Konuştuğu Savcı: Yenidoğan Çetesi Skandalını Ortaya Çıkartan Savcı Yavuz Engin Kimdir?
etiket
Yenidoğan Çetesi tarafından makamında tehdit edilmesine rağmen kararlı duruşundan taviz vermeyen ve Türkiye’nin tarihindeki en büyük sağlık skandallarından birinin çökertilmesinde kritik bir rol oynayan Savcı Yavuz Engin, adeta sembol bir isim oldu. Peki Türkiye’nin konuştuğu adam haline gelen ve duruşuyla çok fazla saygı duyulan bir isim olan Savcı Yavuz Engin kimdir?
Reklam
Adana'da Mezarlık Ziyaretine Giden 3 Kadın Öldürüldü
Adana’da Buruk Mezarlığı’na ziyarete giden 3 kadın silahlı saldırıya uğradı. Kadınların üçü de hayatını kaybederken saldırgan kaçtı. Hayatını kaybedenlerin anne ve iki kızı olduğu belirtildi. Katliamı 21 yaşındaki Güldane Gerçek'in bir süre önce yaşamına son veren eski eşi Muzaffer E.'nin babasının gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Reklam
Reklam