Görüş Bildir
Belediye Başkanı Hakkında Tacizden Suç Duyurusu
AK Partili Zonguldak Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş iddiaya göre yanında çalışan iki kadına hem sözlü hem de fiziki tacizde bulundu. Mağdur kadının şikayetini ilettiği AK Partili yetkililerin sessiz kaldığı öne sürüldü. İki kadın Demirtaş hakkında Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 
Reklam
Rick and Morty'nin Yazarı Justin Roiland Kariyerini Noktaladı! Rick and Morty Devam Edecek mi?
Adult Swim, Justin Roiland ile yollarını ayırdı! Justin Roiland, 2013 yılında hayatımıza giren Amerikan yapımı, yetişkin animasyon ve bilim kurgu sitkomu 'Rick and Morty'nin yaratıcılarından biriydi. Haber, Rick and Morty severlerini korkuttu. 6 sezondur devam eden dizinin yeni sezonu gelecek mi? Rick and Morty 7. sezonu olacak mı? İşte, Justin Roiland ile Adult Swim ayrılığının nedenleri ve Rick and Morty yeni sezonu hakkında yaşanan gelişmeler!
Reklam
Kıyamet Günü Saati Güncellendi: İnsanlık Kendi Kendini Yok Edeceği Zamana Hiç Bu Kadar Yaklaşmamıştı!
'Kıyamet Günü Saati' 2023 yılı için güncellendi ve insanlık tarihinin en kısa zamanına geriledi! Kıyamet saati, insanlığın kendisini yok etmesine sadece '90 saniye' kaldığını gösterdi...Son zamanlarda yaşanan savaşlar, iklim krizleri, biyolojik tehditler, yıkıcı teknolojiler ve dahası...Kıyamet saatine göre insanlık kendi sonunu getirmeye hazırlanıyor...Peki nedir bu kıyamet saati, neden, ne zaman ve kim tarafından kurulmuştur?Gelin birlikte Kıyamet Günü Saatinin detaylarını inceleyelim...
Muğla Korkutan Deprem: Ege ve Akdeniz'de Hissedildi!
Merkezi Muğla'nın Seydikemer ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD meydana gelen son dakika depremine dair verileri paylaşmaya devam ediyor. Vatandaşları panikleten deprem çevre illerden de hissedildi.  
Reklam
Reklam
Reklam
Sinan Ateş Kimdir? Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Neden Öldü?
1984 yılında dünyaya gelen 38 yaşındaki Sinan Ateş, 2019 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkanı görevini üstlenmişti. Ülkü Ocakları'nın ilk akademisyen Genel Başkanı olan Sinan Ateş'e 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırı düzenlendi. Peki, Sinan Ateş kimdir, aslen nerelidir, sağlık durumu nasıl? Sinan Ateş öldü mü? İşte, Sinan Ateş'in eğitim hayatı, siyasi kariyeri ve Ülkü Ocakları Genel Başkanlığından istifası hakkında merak edilenler.
Reklam