Görüş Bildir
Sinan Ateş Kimdir? Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Neden Öldü?
1984 yılında dünyaya gelen 38 yaşındaki Sinan Ateş, 2019 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkanı görevini üstlenmişti. Ülkü Ocakları'nın ilk akademisyen Genel Başkanı olan Sinan Ateş'e 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırı düzenlendi. Peki, Sinan Ateş kimdir, aslen nerelidir, sağlık durumu nasıl? Sinan Ateş öldü mü? İşte, Sinan Ateş'in eğitim hayatı, siyasi kariyeri ve Ülkü Ocakları Genel Başkanlığından istifası hakkında merak edilenler.
Reklam
Reklam
10 Bin Fit Yükseklikte Evlilik Teklifi
Adana - İzmir uçuşunu yapan uçağın yolcularından Burak Elitaş, sevgilisi Şerife Var'a 10 bin fit yükseklikte evlilik teklif etti. Elitaş'ın teklifine Var'ın 'Evet' yanıtını vermesiyle gökyüzünde alkışlar koptu.
Ehliyet, Ceza Affı, Borç Yapılandırması Nasıl Olacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Ocak 2023 tarihli Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda borç ve vergi affına yönelik karar aldıklarını belirtmişti. Birçok alt kalemin bulunduğu afta detaylar yavaş ortaya çıktı.
Reklam
Deprem mi Oldu? 25 Ocak Çarşamba AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Dakika Depremler Listesi
Ülkemizde meydana gelen son dakika depremleri gündemin öne çıkan konularından bir tanesi oldu. Yaşadıkları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi yaşanan son depremlere dair anlık verilerini kamuoyuna duyuruyor. 'Deprem mi oldu?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Ege ve Akdeniz'de yaşanan şiddetli deprem paniğe yol açtı. Peki 25 Ocak deprem mi oldu, nerede deprem oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi 25 Ocak Çarşamba 2022 son depremler listesi… 
Reklam
M11 İstanbul Havalimanı Metro Hattı Durakları Neler, Nerede? M11 Metro Hattı Kaç Dakika Sürüyor?
M11 metro hattının açılmasıyla birlikte İstanbul Havalimanı metro hattına kavuşmuş oldu. 22 Ocak'ta hizmete açılan metro hattının günlük 800 bin yolcu taşıması hedefleniyor.  Metro hattının belli bir süre ücretsiz hizmet vereceği de duyuruldu. Peki M11 metro hattının durakları neler? Kağıthane-Havalimanı metro hattı durakları nerede, duraklar arası yolculuk süresi ne kadar? İşte tüm detaylar...
Askerlik Yerleri Açıklandı: 2023 Şubat, Mart, Nisan Celbi Askerlik Yerleri Nasıl Sorgulanır?
Akerlik yerleri ve sınıflandırma sonuçları, gündemin en dikkat çeken konularından bir tanesi oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) er sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını duyudu. Yapılan açıklama üzerine vatani görevini yapacak olacak vatandaşlar konu hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki askerlik sonuçları açıklandı mı? 2023 Şubat, Mart, Nisan celbi askerlik yerleri nasıl sorgulanır? Askerlik yerlerine nasıl bakılır?Detayların tamamı içeriğimizde...
Reklam
25 Ocak Çarşamba İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
İstanbul'da barajlar doluluk oranı yüzde 30'un altına düştü! İstanbul'a su sağlayan tüm barajlar alarm veriyor. Ülkemizde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, yağış miktarının yetersiz kalması ve artan tüketim ile barajlardaki su seviyesi hızla düşüyor. Su seviyesi kritik seviyenin atında! Kente su sağlayan 10 barajdan doluluk oranı en yüksek olan Terkos. Ancak Terkos'un bile baraj doluluk oranı yüzde 35 civarında! Pabuçdere ve Kazandere barajı doluluk oranları ise yüzde 5'in altında kalmaya devam ediyor. Gelin bir de İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 25 Ocak Çarşamba gününe ait doluluk oranlarını inceleyelim. Peki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
25 Ocak Çarşamba Güncel Akaryakıt Fiyatları: Brent Petrol, LPG, Motorin, Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
Akaryakıta zam geldi! Benzin fiyatları son iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Akaryakıt zamlarının ardından benzin fiyatları 21 TL'yi, motorin fiyatları ise 23 TL'yi aştı. Peki, akaryakıt zammı ne kadar? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu? İşte, 25 Ocak Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam